Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Timrå
TIK

Match i huvudstaden efter uppehållet

11 februari 2019 17:27
Inför match

Uppehållet är över och det är åter dags för att spela match. Timrå åker söderut till huvudstaden för att ta sig an Djurgården - den andra matchen lagen emellan på kort tid.


Djurgården avslutade med en förlust mot Luleå innan uppehållet men dessförinnan var det Timrå som stod för motståndet i NHK Arena. Det blev en jämn match där Timrå möjligtvis var snäppet vassare stundtals i matchen. Men flest mål vinner och tyvärr gjorde Djurgården ett par snabba som bäddade för seger.

Nu har vi chansen att få en revansch. Tidigare har vi haft väldigt målrika matcher mot Djurgården och imorgon är det fjärde mötet lagen emellan och vi jagar fortfarande den första segern - Kommer den imorgon?

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgondagens match. Se intervjun i videon i toppen.

Se matchen på Cmore

Är du inte på plats imorgon ser du matchen på cmore

Nästa hemmamatch

Den 14 februari gästar Frölunda NHK Arena och tillsammans med stödet på läktaren kämpar vi för tre nya poäng! Ert stöd är otroligt viktigt - Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.

Biljettpriser

  • Långsida: 280kr (210kr för ungdom/pensionär)
  • Kortsida: 210kr (160kr för ungdom/pensionär)
  • Västra stå: 120kr (80kr för ungdom/pensionär)
  • Rullstolsläktaren: 140 kr
  • Rad 1 & 2 i hela arenan: 115 kr

Köp din bilejtt på tik.ebiljett.nu, det är billigare och smidigare - Serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp i biljettkassan i NHK Arena eller Birsta City infodesk

Kombinera hockeyn med mat i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen kan boka bord här:

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.