Hemma
Timrå
TIK
Borta
Linköping
LHC

Snack med Fredrik inför Linköping

25 februari 2019 15:28
Inför match

"Kan vi spela som mot Färjestad så har vi absolut en riktigt bra chans att vinna"

Imorgon är det dags för match i NHK Arena igen. Linköping står för motståndet och tillsammans med er ska vi bygga vidare från matchen i Karlstad!


Efter en riktigt bra match i Karlstad är det återigen dags för match i NHK Arena. Linköping inledde säsongen riktigt starkt och låg länge etta men har sedan dess tappat sitt momentum och sakna tappat placeringar i tabellen hela vägen ner till en elfteplats. Nu har man fem raka förluster och kommer att kriga för att inte glida ifrån slutspelsstrecket.

Timrå har som bekant inte vunnit på ett par matcher nu men trots förluster har det varit en hel del matcher där Timrå absolut skulle ha kunnat åka hem med full pott. Spelet har ofta varit bra men vid småmisstag blir man straffad maximalt.

Nytt för morgondagens match är att Tommy Sjödin gör sin första match som Timråledare - Intervju med honom publiceras här på webben senare under dagen/kvällen.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgondagens match - Lyssna på intervjun i toppen.

Nästa hemmamatch

Den 26 februari gästar Linköping NHK Arena och tillsammans med stödet på läktaren kämpar vi för seger! Ditt stöd är otroligt viktigt. Gå in på tik.ebiljett.nu och hämta din biljett.

Biljettpriser

  • Långsida: 280kr (210kr för ungdom/pensionär)
  • Kortsida: 210kr (160kr för ungdom/pensionär)
  • Västra stå: 120kr (80kr för ungdom/pensionär)
  • Rullstolsläktaren: 140 kr
  • Rad 1 & 2 i hela arenan: 115 kr

Köp din bilejtt på tik.ebiljett.nu, det är billigare och smidigare - Serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp i biljettkassan i NHK Arena eller Birsta City infodesk

Kombinera hockeyn med mat i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen kan boka bord här:

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.