Hemma
Timrå
TIK
Borta
Oskarshamn
IKO

Fredrik inför den femte kvalmatchen

3 april 2019 16:02
Inför match

Det blev en tung förlust nere i Oskarshamn senast. Men vi är fortsatt obesegrade på hemmaplan och så ska det förbli! Publiken i NHK Arena har varit fantastiska egentligen hela året men nu under direktkvalet har nivån höjt sig. Det har hjälp laget att hitta energin och gå segrandes ur hemmamatcherna.


Imorgon fortsätter kvalet och stödet ser på förhand ut att återigen bli bra i NHK Arena! Biljettläget ligger just nu uppe i 4300 sålda. I nuläget är det på kortsidan och Västra stå som det finns platser kvar på. Säkra din plats på tik.ebiljett.nu.

Det står lika i matchserien och vi har fortfarande hemmaplansfördel. En hemmaplansfördel som kan bli avgörande. Ditt stöd i arenan är otroligt viktigt.

Vi tog oss ett snack med Fredrik, som var allt annat än nöjd efter gårdagens match.

Oskarshamn vinner med 5-2 och kvitterar till 2-2 i matchserien, hur vill du sammanfatta matchen?

- Vi gör tyvärr en av våra sämre insatser för året. Vi hade alldeles för många pucktapp där vi åker på spelvändningar i baken. Vi är alldeles för långsamma i våra beslut idag i spelet med puck och vårt PP var inte alls bra. Vi måste vinna fler närkamper och vilja delta i spelet för att vinna en sån här match!

Vad tar ni med er från bortamatchen till nästa drabbning?

- Det här är en sån match man bara vill glömma. Det finns inte så mycket positivt att ta med sig till nästa match alls faktiskt.

Vad krävs spelmässigt från Eran sida för att ta hem match fem?

- Att vi får fart på benen igen! Man måste vilja vara med och tävla ute på isen för att ha en chans att vinna matcher! Det är det viktigaste! Har man viljan att vara med ute på isen och gör grovjobbet så klickar oftast det övriga spelet också.

Några från skadesidan som kommer tillbaka?

- Vi räknar med att Johannes Salmonsson, Emil Berglund och Jacob Olofsson är tillgängliga för spel imorgon.

Ska du vara säker på att få plats imorgon rekommenderar vi dig att köpa biljett på tik.ebiljett.nu redan nu. Platserna går åt snabbt!

Hockeybussarna

Vi fortsätter att underlätta transporten till och från NHK Arena i form av fler hockeybussar som tar er till och från arenan från Sundsvall. Dessa hockeybussar är helt gratis vid uppvisande av någon form av biljett till matchen! Ävend den vanliga hockeybussen från Sundsvall och Härnösand kommer att gå som vanligt, även den är gratis. Läs mer i artikeln ovan/till höger.

Boka bord i Arenarestaurangen

Restaurangen håller som vanligt öppet under matcherna. Kombinera hockeyn med en god matbit. Information om hur du bokar bord hittar du här