Hemma
Timrå
TIK
Borta
Almtuna
AIS

Nästa hemmamatch: Timrå IK - Almtuna IS

15 oktober 2019 10:00
Inför match

Vi fortsätter att vinna och publiken fortsätter att skapa ett fantastiskt tryck i NHK Arena. Med ytterligare en seger i bagaget vänder vi hem till NHK Arena igen. Onsdagen 16 oktober tar vi emot Almtuna IS och vi behöver fortsatt ditt stöd på läktaren!


Efter segern mot Västervik placerar vi oss fortsatt på en andraplats i tabellen, två poäng bakom Björklöven. På onsdag tar vi emot ytterligare ett lag på nedre halvan av tabellen och siktet är inställt på ännu en seger på hemmaplan för att ta över förstaplatsen i tabellen!

Säsongen är nio matcher gammal och av dom matcherna har Timrå klivit av isen med seger i åtta av dom. Väldigt starkt än så länge men jobbet måste fortfarande göras. Man får inte bli bekväm.

Almtuna åt andra sidan ligger näst sist i tabellen med endast två vinster och totalt åtta poäng. En av vinsterna kom dock i den senaste matchen när man gästade Västerås.

Senast Timrå IK och Almtuna IS Möttes var på försäsongen och då vann Timrå efter straffläggning.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Almtuna IS
  • Plats: NHK Arena
  • När: Onsdag 16 oktober
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00, insläpp kl 17:30.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör kvällen till en helkväll. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med kvällens match mot Almtuna. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena