Hemma
Timrå
TIK
Borta
Kristianstad
KIK

Nästa hemmamatch: Timrå IK - Kristianstads IK

18 oktober 2019 10:00
Inför match

Nu väntar först två bortamatcher innan vi återigen åker ut på isen i NHK Arena igen för tre nya poäng och det är säsongens första fredagsmatch på hemmaplan! Fredagen 25 oktober gästar Kristianstads IK NHK Arena.


9 vinster av 10 möjliga är nuvarande facit. Med det ligger vi på 24 poäng, samma poäng som Björklöven som leder serien på grund av bättre målskillnad. Förstaplatsen är alltså inom räckhåll och en nyckelmatch för att vara serieledare när vi tar emot Kristianstad är att vinna mot just Björklöven på onsdagen före vi tar emot Kristianstad.

Kristianstads IK inledde serien helt okej för att vara nykomling och tog ett par skalpar men nu på slutet har det gått tungt. Man har radat upp tre raka förluster och ligger på en 10e plats i tabellen med 11 poäng. Det är fortfarande tidigt på säsongen och väldigt tajt i tabellen så en vinst eller förlust kan innebära att man ramlar ner till jumboplats eller kliver över slutspelsgränsen.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Till våra hemmamatcher finns det alltid sittplatser från 100 kr. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Kristianstads IK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 25 oktober
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00, insläpp kl 17:00.

Arenafredag

Matchen mot Kristianstad blir den första av flera "Arenafredag" som innebär lite mer fest i arenan än vanligt. Mer information om detta kommer inom kort!

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör kvällen till en helkväll. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen mot Kristianstad. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena