Hemma
Timrå
TIK
Borta
Vita Hästen
VIT

Nästa hemmamatch: Timrå IK - Vita Hästen

26 oktober 2019 14:00
Inför match

Nu duggar matcherna tätt! Nästa hemmamatch spelas redan imorgon, söndag och det är besök från Norrköping som gäller. HockeyAllsvenska premiärmotståndet Vita Hästen gästar NHK Arena!


Timrå IK hade en tuff kväll igår när man tog emot Kristianstads IK. Spelet fungerade inte som man ville och det slutade med förlust. En tung förlust. Laget är revanschsuget och kommer att göra allt för ta sig tillbaka och hoppa upp på hästen imorgon!

Vita Hästen hade även dom en tung kväll igår. Gårdagens match mot Almtuna slutade i förlust på övertid efter att Vita Hästen fått jaga i princip hela matchen.

Timrå IK och Vita Hästen mötte varandra i seriepremiären 20 september på bortaplan. Den matchen gick Timrå segrandes ur med 3-4.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Till våra hemmamatcher finns det alltid sittplatser från 100 kr. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: HC Vita Hästen
  • Plats: NHK Arena
  • När: Söndag 27 oktober
  • Tid: Nedsläpp kl 15:00, insläpp kl 13:30.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör kvällen till en helkväll. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen mot Kristianstad. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena