Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Timrå
TIK

Inför Södertälje på bortaplan

30 oktober 2019 11:00
Inför match

Idag åker laget söderut till kringelstan för att ta sig an Södertälje SK


Matchen mot Vita Hästen var många steg framåt jämfört med matchen mot Kristianstad och nu gäller det bara att fortsätta på samma sätt.

Södertälje, på förhand tippade att landa någonstans i mitten av tabellen, har haft det otroligt tungt så här långt in på säsongen. Efter 13 omgångar ligger man näst sist, samma poäng som jumbon AIK, och har hunnit med att värva in ett par nya spelare samt arbetsbefria huvudtränaren Ulf Lundberg.

Dennis Bozic och Nichlas Falk har för tillfället ansvaret över Södertälje. Så sent som igår lånades Karl Henriksson in från Frölunda och tidigare i veckan plockades Andreas Hjelm in från Björklöven. Två spelare gör inte laget men två spelare kan ge energi till övriga.

Det gäller att vara vaken direkt på nedsläpp och inte underskatta kvällens motstånd. Alla kan slå alla i den här serien och är man inte med direkt på nedsläpp så smäller det direkt.

Timrå IK tog emot Södertälje i hemmapremiären och Timrå var laget som plockade med sig mest från matchen. Matchen slutade 3-2 till Timrå efter straffar. Tar vi med oss 3 poäng denna gång?

Information

Nästa hemmamatch