Hemma
Tingsryd
TAIF
Borta
Timrå
TIK

Långresa till Tingsryd

11 december 2019 11:00
Inför match

Laget lämnade Timrå tidigt igår morse för att ta sig hela vägen ner till Tingsryd i god tid. Ikväll är det dags för match!


Timrå har sett bra ut på bortaplan under säsongen. Man är det lag som har tagit flest poäng, 2 mer än Björklöven, på bortais. Lagens senaste möte nere i Tingsryd är en del i den statistiken då matchen slutade med 3 poäng till Timrå. Timrå även lagens senaste match mot varandra här uppe i Timrå.

Med 27 spelade matcher placerar sig Timrå just nu på en tredjeplats i tabelle, en poäng ovanför Modo och fem poäng under BIK Karlskoga. Dock med en match mindre spelad än Karlskoga. Timrå har vunnit sina tre senaste matcher.

Tingsryd placerar sig på en åttondeplats i tabellen men statistiken ser inte allt för smickrande ut i alla staplar. Gjorda och insläppta mål ger dom en tydlig mittenplats men specialteams har man inte riktigt fått fart på. Både powerplay och boxplay ligger man efter i. Dock är man det minst utvisade laget i serien vilket innebär att dom inte allt för ofta behöver oroa sig för boxplay.

Tingsryd vinner/förlorar i regel varannan match, med några få undantag. På dom senaste fem matcherna har man 2 vinster, varav senaste matchen blev förlust på övertid mot Vita Hästen.

Information

Nästa hemmamatch