Hemma
Timrå
TIK
Borta
AIK
AIK

Arenafredag och Hemvändarmatch

25 december 2019 13:00
Inför match

I mellandagarna tar vi emot AIK hemma i NHK Arena. Vi ser fram emot en fantastisk stämningen i arenan när vi kombinerar Arenafredag med Hemvändarmatchen.


Passa på att gå på hockey i mellandagarna och ta med dig dina nära och kära som är hemma över julhelgen. AIK gästar NHK Arena fredagen 27 december!

Det är ett AIK som går tungt. Man har fyra raka förluster och endast en seger på dom tio senaste matcherna. Med det ligger man även sist i tabellen med en lång klättring upp till säker mark.

Det gäller dock att man inte underskattar AIK för det. Tabelläget är tungt för laget och man har endast sex segrar av totalt 32 matcher denna säsong, men en av dessa segrar var mot just Timrå IK. Lagens första möte på Hovet slutade med en seger till AIK. Timrå har dock fått sin revansch när man besegrade AIK med 5-1 en månad senare.

Den 27 december är det dags igen - Var på plats i hemvändarmatchen när vi går för tre nya poäng mot AIK!

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Arenafredag & Hemvändarmatch

På fredag anordnar vi säsongens tredje arenafredag! Gör hemvändarkvällen till en härlig fest med livemusik innan och efter matcher.

Halsdukens dag

Hjälp oss skapa extra stämning i NHK Arena! Det är även halsdukens dag så ta med dig din halsduk till matchen. Har du ingen halsduk kommer du att kunna köpa en halsduk för endast 100 kr!

Livemusik i NHK Arenas barer

Livemusik kommer att spelas inför matchen med start kl 17:30 samt i pauserna och efter matchen.

After hockey

När matchtutan tjuter och vi förhoppningsvis har tre nya poäng på kontot fortsätter festen i NHK Arena! Northbar håller igång festen till kl 23:00 innan bussarna tar er till Sundsvall igen.

Extra hockeybussar

Inför kvällen avgår en extrabuss från Sundsvall redan kl 17:10. Efter matchen går dom vanliga hockeybussarna hem direkt som vanligt men för er som vill hålla igång i NHK arena går en extrabuss till Sundsvall kl 23:10.

I övrigt går hockeybussarna som vanligt. Mer information om det HÄR.

Information

  • Motstånd: AIK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 27 december
  • Nedsläpp: Kl 19:00
  • Insläpp: Kl 17:30

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena