Hemma
Mora
MIK
Borta
Timrå
TIK

Timrå tar sig an Mora

15 januari 2020 12:00
Inför match

Med två raka segrar på hemmaplan reser vi till Dalarna för årets första bortamatch. Mora IK står för motståndet!


Det är som sagt med två segrar i bagaget som vi tar oss an Mora. Dessa två segrar har även inneburit att laget passerat Karlskoga och tagit över tredjeplatsen i tabellen. Med det ligger vi fem poäng efter Modo som innehar den åtråvärda finalplatsen.

Även Mora har ett par bra matcher i bagaget. Man besegrade först Karlskoga och sedan i senaste matchen, AIK. Dock så blev Karlskogamatchen en svängig historia. Från att ha gått upp i en 3-0 ledning och sedan även en 5-1 ledning var man inte långt ifrån att tappa poängen. Karlskoga malde på mot slutet och var ytterst nära att kvittera matchen. Målskörden stannade dock på 5-4 till Mora.

Mora har just under året haft en hel del problem. Man ligger på en tiondeplats i tabellen men det är relativt nyligen man har börjat klättra från kvalplatserna. Man har haft det tungt både defensivt och offensivt dock med en uppsida. Timråbekantingen Johan Persson har fullkomligen exploderat denna säsong och ligger för stunden på hela 18 kassar, vilket är hans bästa notering på elitnivå.

Timrå IK och Mora IK har mött varandra två gånger tidigare under säsongen och båda matcherna har slutat med seger till Timrå. Tredje gången gillt ikväll?

Information

Nästa hemmamatch

Nästa hemmamatch spelas om en vecka och då är det Kristianstads tur att gästa NHK Arena. Timrå IK tillsammans med samarbetspartners bjuder på entrén - Det är dags för årets Gratismatch! Mer information om det hittar du här

Biljettsläpp till matchen: 17 januari kl 10:00