Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Timrå
TIK

Inför Karlskrona

5 februari 2020 11:55
Inför match

Laget befinner sig söderut i Blekinge för att ikväll ta sig an ligaåttan Karlskrona. Här är förutsättningarna inför kvällens match


Timrå är fortsatt tredjeplacerade i tabellen efter seger över Tingsryd i fredags. Tyvärr vann även Karlskoga sin match vilket innebär att glappet fortsatt är tre poäng ner till fjärdeplatsen. Hur matcherna än går ikväll så är nästa veckas hemmamatch mot just Karlskoga otroligt viktig (mer om den här)

Men nog om Karlskoga. Ikväll är det Karlskrona som står för motståndet. Det är ett lag med sargat självförtroende som vi gästar. Karlskrona har inte vunnit en hockeymatch sedan 10 januari och har med det endast en seger under detta årtionde. Man har sex raka förluster och är med stor sannolikhet otroligt revanschsugen. Revanschsugen blir nog mer påtagligt då Timrå vann lagens senaste möte med 5-0. Totalt har Timrå vunnit två möten och Karlskrona ett möte.

Jämför vi lagens siffror så är Timrå bättre på det mesta och Karlskrona ligger långt ner i "tabellen" vad gäller det mesta med undantag för tekningar där laget ligger i mitten. Två punkter som sticker ut negativt dock är lagets boxplay och skott på mål. Boxplay är man sämst på i serien och vad gäller skott på mål (1109 skott) är man endast slagen av Tingsryd. Timrå ligger på en tredjeplats med 1339 skott. Dock har Karlskrona en skotteffektivitet på 9.38%, för att jämföra med Timrås 9.86%.

Information

Nästa hemmamatch

Måndagen 10 februari öppnar vi portarna till NHK arena för match igen! Inled nästa vecka på bästa sätt när vi tar emot BIK Karlskoga i vad som är en otroligt viktig match i kampen om tredjeplatsen!

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.