Hemma
Timrå
TIK
Borta
AIK
AIK

Supporterklubbens dag: Timrå IK - AIK

11 februari 2020 21:00
Inför match

På fredag slår vi upp portarna till NHK Arena för Supporterklubbens dag och match mot AIK!


På fredag firar vi Supporterklubbens dag i NHK Arena! En hyllning till alla våra grymma supportrar som stöttar laget i med och motgång säsong efter säsong! Stödet från er match efter match är fantastiskt.

Timrå IK Supporterklubb kommer under kvällen att anordna en hel del aktiviteter för er att ta del av, bland annat skottävling, säsongskortslotteri, tränarbesök inför matchen och förfest med DJ Razba i supporterbaren. Arenan öppnar 17:30 och festen inleds direkt!

Dessutom så kommer en del av varje såld biljett på Västra stå att gå till Timrå IK Supporterklubb. Säkra din plats på Västra stå och sjung fram laget samtidigt som du bidrar till Timrå IK Supporterklubbs ekonomi!

Mer information om Supporterklubbens dag hittar du på tikare.se/skdagen.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: AIK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 14 februari
  • Nedsläpp: Kl 19:00
  • Insläpp: Kl 17:30

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena