Hemma
Timrå
TIK
Borta
Mora
MIK

Mora IK står för det första motståndet i SCA Cupen

27 augusti 2019 18:05
SCA cupen

Imorgon skrinnar laget ut på isen i Gärdehov för det första mötet i SCA Cupen och det är ett dalalag som står på andra sidan! Mora är Timrås första möte i årets upplaga av SCA cupen.


Mora hade likt Timrå en tung fjolårssäsong i SHL som slutade med att man fick börja om i HockeyAllsvenskan säsongen 2019/2020. Det innebär att man har ett i princip helt nytt lag. Närmare bestämt så har man 15 nya spelare, inklusive Johan Persson som har gjort ett gäng säsonger i Timrå IK och lämnade i våras.

Mora har så här långt in på försäsongen spelat tre matcher. Två mot nordirländska Belfast Giants där man förlorade båda matcherna med 3-1 och 4-1 för att sedan ta sig an samma motståndare Timrå mötte tidigare, Storhamar IL. Även den matchen blev en förlustmatch för Mora som än så länge saknar segrar på försäsongen.

Tvärtom för Timrå så har resultaten varit positiva under försäsongen. Så här långt har man spelat två matcher, båda i NHK arena. Dom första motståndarna, Storhamar IL, besegrades med 5-3 efter att man gasat på rejält i tredje perioden. Lagets andra träningsmatch där Almtuna IS stod för moståndet fick sig ett något jämnare slutresultat. Timrå vann med 2-1 efter straffar.

Nu kliver vi in i SCA Cupen och ska forstätta denna vinstrad. Får vi se en 15e SCA cup-titel efter helgen?

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgondagens match. Klicka på spelaren längst upp i artikeln.

Matchen mot Mora IK spelas i Gärdehov med matchstart kl 19:00. Biljetter köper du på plats eller på entresundsvall.se. Direktlänk till specifika matcher hittar du här nedan.

Timrå IKs spelschema

  • Timrå IK - Mora IK, Onsdag 28/8 kl 19:00, Gärdehov. Biljettlänk
  • IF Björklöven - Timrå IK, Fredag 30/8 kl 16:30, Gärdehov. Biljettlänk
  • MODO Hockey - Timrå IK, Lördag 31/8 kl 17:30, Gärdehov. Biljettlänk

Timrås samtliga matcher spelas i Gärdehov och vi inleder mot Mora redan på onsdag. Biljetter hittar du här alternativt på länkarna nedan.

OBS!! Fredags- och lördagsbiljetterna är dagsbiljetter som gäller för båda matcherna som spelas under kvällen. Säsongskort hos Timrå IK fungerar inte som inträde till SCA-cupen

Spelschemat direkt i mobilen!

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2019/2020 direkt i din telefon/dator.

Fördelen med att prenumerera på kalendern är att spelschemat uppdaters automatiskt vid ändringar eller tillägg. Har du tidigare prenumererat på spelschemat så bör schemat redan finnas i din telefon/dator.