Hemma
Karlskoga
BIK
Borta
Timrå
TIK

BIK Karlskoga - Timrå IK

6 november 2020 12:01
Inför match

Ny bortaresa står på schemat. Idag åkte laget söderut för att ta sig an Karlskoga, Västerås och sedan Almtuna innan det återigen är dags för match hemma i NHC Arena. Först ut väntar BIK Karlskoga i Nobelhallen!


Timrå byggde på sin vinstsvit senast när vi tog emot Mora hemma i NHC Arena. Efter vinsten med 6-3 ligger laget på sju raka vinster och med det även känn på förstaplatsen i tabellen. Med lika många spelade matcher ligger Björklöven endast två poäng före Timrå nu. Ikväll kan positionerna vara ombytta.

Karlskoga däremot ligger i mitten av tabellen. En sjundeplats på tolv spelade matcher, vilket är en mer än ett gäng konkurrenter i samma område av tabellen. Karlskoga inledde säsongen svagt men radade sedan upp fyra raka vinster. Men som det sett ut nu dom senaste matcherna har man förlorat och vunnit på ett ungefär varannan match. Lagets senaste match slutade med en 6-3 förlust mot Almtuna.

Nu har vi kommit såpass långt in på säsongen att vi börjar på att möta vissa lag för en andra gång denna säsong. Karlskoga är just ett sådant lag. Vi mötte Karlskoga i vår andra match och då slutade det med en väldigt komfortabel 7-1 seger till vår favör. Karlskoga har med andra ord troligtvis en rejäl revanschlust ikväll!

Information

  • Motstånd: BIK Karlskoga
  • Nedsläpp: Kl 19:00
  • Datum: Fredag 6 november
  • Plats: Nobelhallen
  • Se matchen på Cmore

Nästa hemmamatch

Fredag 13 november tar vi emot Vilda väsby på hemmais. Biljettinformation om matchen hittar du här

Stödbiljetter

Du kan köpa stödbiljetter till vår nästa hemmamatch mot Väsby IK redan nu för att stötta Timrå IK under denna period. Köp en stödbiljett och lite stödfika till nästa veckas match!

Köp din stödbiljett på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-VIK"