Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Timrå
TIK

Södertälje SK - Timrå IK

28 oktober 2020 15:01
Inför match

Resan i och runtomkring huvudstaden fortsätter. Ikväll gästar vi Scaniarinken för att ta oss an Södertälje!


Det är tajt mellan matcherna. I måndags gästade vi Hovet där vi besegrade AIK med 5-1. Den segern innebar att Timrå IK återigen placerar sig på en andraplats, nu med en match mindre spelad än övriga lag i toppen och tre matcher färre än kvällens mostånd, Södertälje, som ligger på en fjärdeplats.

Det är ett Södertälje som suktar efter en seger och framförallt revansch från lagens senaste möte. Södertälje har två raka förluster inför kvällens match. Först förlorade man i NHC Arena mot just oss med 6-2 och sedan åkte man vidare norrut för att ta sig an Björklöven. Även där blev det en förlust men Södertälje blev under den matchen det första laget i årets HockeyAllsvenskan som lyckats ta poäng mot Björklöven i egenskap av förlust på övertid.

Noterbart inför kvällens match är att Södertälje är det mest utvisade laget i HockeyAllsvenskan. Dock så har laget även spelat två till tre matcher mer än övriga lag i ligan vilket såklart påverkar statistiken.

Information

  • Motstånd: Södertälje SK
  • Nedsläpp: Kl 19:00
  • Datum: Onsdag 28 oktober
  • Plats: Scaniarinken
  • Se matchen på Cmore

Nästa hemmamatch

Söndagen 1 november tar vi emot Almtuna IS på hemmais. Biljettinformation om matchen hittar du här

Stödbiljetter

Du kan köpa stödbiljetter till söndagens match mot Almtuna IS redan nu för att stötta Timrå IK under denna period. Köp en stödbiljett och lite stödfika till helgens match!

Köp din stödbiljett på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-AIS"