Hemma
Timrå
TIK
Borta
Väsby
VSB

Timrå IK - Väsby IK

24 november 2020 15:00
Inför match

Väntan är olidlig men på fredag är det äntligen dags igen! Då tar vi återigen emot Väsby hemma i NHC Arena


Det är som om sommaruppehållet har kommit tillbaka. På grund av en flyttad match kommer vi att ha haft ett speluppehåll på två veckor mellan matcherna och passande nog så är det samma motstånd som sist vi spelade match. Väsby IK.

Det är ett Väsby som under den här perioden har spelat tre matcher och kommer även att ha hunnit med ännu en match innan dom når NHC Arena. Först tog man emot Västervik vilket blev lagets nionde raka förlust. Sedan har något hänt med laget. Man nollade Karlskoga och vann med bekväma 3-0 för att sedan knäppa till Björklöven och vinna med 5-3. Vi må ha vunnit vår senaste match mot Väsby, men laget har kommit igång och man får absolut inte bli bekväm och kolla på tabelläget. Innan fredagens match ska Väsby ta sig an Modo - Kommer Väsby till Medelpad med en förlust i bagaget eller tre raka vinster?

Man skulle kunna tro att det är försäsong i Timrålägret. Man har haft nästan två veckors träning utan match så här långt och man kommer att ha nått två veckor innan det är dags igen. Förhoppningsvis håller formen i sig trots vilan. Formen som innebär tio raka vinster och med det en förstaplats i tabellen. Visserligen samma poäng som Björklöven men en match mindre spelad.

Lagens senaste möte för nästan två veckor sedan slutade med en 3-1 seger till Timrå IK.

Biljetter till matchen

På grund av nya restriktioner så kommer ingen sittan publik på läktaren att släppas in under matchen.

Mer information hittar du HÄR

Boka bord på balkongen

Du kan dock fortfarande boka bord på balkongen till våra matcher. Som vanligt är borden placerade med mycket utrymme till nästa bord. Borden bokas i sällskap om minst två personer och max fyra personer.

Boka bord på balkongen till vår nästa hemmamatch HÄR

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-Väsby".

50/50 Swishen!

Swisha in summan för det antal lotter du vill ha till 123 351 52 77 fram till matchstart på fredag så är du med och tävlar i 50/50 Swishen!

Mer information om detta hittar du här.

Information