Hemma
MODO
MODO
Borta
Timrå
TIK

Säsongens tredje derby!

25 februari 2021 15:30
Inför match

Imorgon går vi för nästa seger när vi åker upp till Örnsköldsvik för att ta oss an MODO Hockey i Fjällräven Center. Säsongens tredje derby närmar sig!


Det blev en rejäl målfest igår när vi besegrade AIK på Hovet. Åtta mål framåt och säsongens sjätte nolla för Jacob Johansson. En bra kväll kan man konstatera. Men imorgon är det en ny match med nya förutsättningar. MODO Hockey står på schemat och det är ett MODO som kämpar för att undvika kvalplatserna.

Det ska visserligen till mycket om MODO ska tappa såpass mycket samtidigt som Kristianstad och Väsby plockar såpass mycket att MODO ska hamna under kvalgränsen. Med åtta matcher kvar att spela så ligger man åtta poäng (och en match mer kvar) över kvalstrecket. Men, man har en dålig trend och har förlorat 8 av sina 10 senaste matcher och behöver desperat en vinst. Trots läget så har MODO hittat målformen under deras två senaste matcher där det totalt har blivit 12 mål.

Men man ska inte stirra sig blind på statistik och tabelläge imorgon. Ett derby är ett derby och där kan allt hända!

Timrå IK och MODO har mött varandra två gånger denna säsong. Första mötet vann MODO med 2-1 och sedan dagen efter vann Timrå IK med 3-1.

Information

  • Motstånd: MODO Hockey
  • Nedsläpp: Kl 19:00
  • Datum: Fredag 26 Februari
  • Plats: Fjällräven Center
  • Se matchen på Cmore

Nästa hemmamatch

Den 5 mars gästar Tingsryds AIF NHC Arena!

Du kan redan nu börja köpa stödbiljetter och 50/50 lotter till den matchen

Stödbiljetter

50/50 swishen