Hemma
Timrå
TIK
Borta
AIK
AIK

Tajt mellan matcherna!

13 februari 2021 21:30
Inför match

Redan imorgon är det dags för en ny match i NHC Arena. Klockan 15:00 släpps pucken i NHC Arena och AIK är laget på andra sidan isen!


Det blev en ny seger ikväll mot Kristianstad men redan imorgon är det dags att köra igång igen. AIK gästar NHC Arena mindre än 24 timmar efter kvällens match. Klockan 15:00 släpps pucken!

Det är ett AIK som kommer, likt Timrå, med lite segrar i bagaget. Man kommer hit med två segrar, mot Modo och Björklöven, och lär vilja ta trippeln mot Norrlandslagen. Det stannar på två vinster för AIK!

Timrå IK och AIK har bara spelat mot varandra en gång denna säsong. Då spelades matchen på Hovet och slutresultatet skrevs till en komfortabel 5-1 seger till Timrå IK.

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-AIK".

Fyra priser i stödbiljettspotten!

Du som köper stödbiljetter till morgondagens match har chans att vinna ett av fyra priser! Ett duschkit, en signerad replica, ett bord för 4 på balkongen samt en halsduk och mössa ligger i potten.

Läs mer om det imorgon!

50/50 Swishen!

Swisha in summan för det antal lotter du vill ha till 123 351 52 77 fram till en timme före matchstart så är du med och tävlar i 50/50 Swishen!

Mer information om detta hittar du här.

Information