Hemma
Vita Hästen
VIT
Borta
Timrå
TIK

Vita Hästen - Timrå IK

18 februari 2021 13:00
Inför match

Imorgon gästar vi Himmelstalundshallen i Norrköping för att ta oss an Vita Hästen.


Grundserien börjar närma sig sitt slut. Imorgon spelas match nummer 42 för Timrå IK och laget är i serieledning med 20 poängs marginal ner till tabelltvåan Karlskoga. Timrå är det lag somgjort flest mål och släppt in minst under årets säsong och är faktiskt det enda laget i serien som släppt in under 100 mål (78st insläppta).

Timrå kommer till morgondagens match med en förlust i bagaget och förlustraden är tankt att stanna på just det, en förlust.

Imorgon åker laget söderut hela vägen till Norrköping för att ta sig an Vita Hästen i Himmelstalundshallen. Det är ett Vita Hästen som inledde säsongen starkt och låg tidigt högt upp i tabellen. Dock har man sakta men säkert tappat mark och har nu ramlat ner till en tiondeplats i tabellen och slåss just nu mot Almtuna om vilket lag som tar den sista play-off platsen. Vita Hästen kommer från en vinst senast men har under sex senaste omgångarna vunnit varannan match. Morgondagens möte blir grundseriens sista mot Vita Hästen.

Dom tre tidigare matcherna mellan Timrå IK och Vita Hästen har slutat med en vinst för Vita Hästen (3-1) och två vinster till Timrå IK (5-2, 4-1).

Information

  • Motstånd: HC Vita Hästen
  • Nedsläpp: Kl 19:00
  • Datum: Fredag 19 Februari
  • Plats: Himmelstalundshallen
  • Se matchen på Cmore

Nästa hemmamatch

Den 21 februari gästar Västerviks IK NHC Arena!

Du kan redan nu börja köpa stödbiljetter och 50/50 lotter till den matchen

Stödbiljetter

50/50 swishen