Hemma
Timrå
TIK
Borta
Västervik
VVIK

Timrå IK - Västerviks IK

20 februari 2021 13:00
Inför match

Likt många gånger tidigare denna säsong så är det tajt mellan matcherna. Redan imorgon tar vi emot Västerviks IK hemma i NHC Arena!


Timrå kommer hem med en seger i bagaget. Man hoppade upp på hästen direkt efter förlustmatchen mot AIK och blev åter ett vinnande lag. Vita Hästen besegrades med 3-0 och Johansson fick hålla sin femte nolla, trots att spelet hade en del att önska. Men det är just en av styrkorna i årets upplaga av Timrå IK, man har en hög lägsta nivå med både en stark offensiv och defensiv.

Morgondagens motstånd Västervik är även dom ett lag med framförallt en stark defensiv. Man är laget som släppt in minst mål efter Timrå och har det starkaste målvaktsspelet efter Timrå. Även boxplay är i det starkaste laget. Offensiven är dock en helt annan historia där man har näst lägst skotteffektivitet och med det endast producerat mer mål framåt än vad Kristianstad har gjort. Powerplay ligger även det i botten.

Men, Västervik kommer från en seger likt Timrå. Man besegrade Kristiasntad med 3-0 och jagar febrilt en sjätteplats för direktplatsen i kvartsfinalen. Dock hade man två raka förluster före gårdagens match som man blev nollade i. På sina fem senaste matcher har man 2 vinster.

Timrå IK och Västerviks IK har bara spelat mot varandra en gång denna säsong. Även då spelades matchen i NHC Arena. Slutresultatet skrevs till en komfortabel 3-0 seger till Timrå IK.

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-VVIK".

50/50 Swishen!

Swisha in summan för det antal lotter du vill ha till 123 351 52 77 fram till en timme före matchstart så är du med och tävlar i 50/50 Swishen!

Mer information om detta hittar du här.

Information