Onsdag Ons 24 Mars Mar
Fredag Fre 26 Mars Mar
Söndag Sön 28 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Hemma
Timrå
TIK
Borta
MoDo
MoDo

Säsongens sista derby!

9 mars 2021 13:00
Inför match

Grundserien går mot sitt slut men innan det så ska vi ta oss an MODO Hockey en sista gång innan slutspelet drar igång! Imorgon spelas säsongens sista derby hemma i NHC Arena


Vi tar oss an morgondagens derby med en seger i bagaget. Man besegrade Västerås med 2-1 i söndags. Att vara i en segersvit är alltid viktigt då en bra känsla och bra form inför slutspelet kan bli avgörande. Men inför morgondagens match mot MODO brukar sådant sällan spela någon roll. Ett derby är ett derby och inför ett derby spelar sällan historik någon roll!

Morgondagens motstånd, MODO Hockey, kommer dock från en bra helg där man besegrade Björklöven två gånger med stora siffror. Två vinster som även säkrade deras hockeyallsvenskna kontrakt till den kommande säsongen. Med det sagt så har MODO haft en tung säsong på många sätt och vis. Laget hade en målsättning att hamna i toppen av tabellen men man har haft det fruktansvärt svårt att få till ett ordentligt spel. Dock så har MODO hittat sitt spel mot just Timrå (och Björklöven, fyra segrar) och brukar kunna bjuda upp till motstånd.

Men, MODO som säkrat sitt kontrakt samtidigt som man inte kan hämta ikapp till åttondelsfinalen har inget mer än äran att spela för då deras säsong är över efter 14 mars. Timrå, åt andra sidan, har säkrat seriesegern sedan lång tid tillbaka men jagar formen inför slutspelet (som inleds 22 mars för Timrås del).

Timrå IK och MODO Hockey har spelat mot varandra tre gånger denna säsong. Timrå har vunnit två av mötena (3-1 och 4-0). MODO vann det första mötet lagen emellan med 2-1.

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-MODO".

50/50 Swishen!

Swisha in summan för det antal lotter du vill ha till 123 351 52 77 fram till en timme före matchstart så är du med och tävlar i 50/50 Swishen!

Mer information om detta hittar du här.

Information