Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Onsdag Ons 1 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Hemma
Timrå
TIK
Borta
MoDo
MoDo

J20: Övertidsförlust i premiären

21 september 2020 13:27
Timrå J20

Timrå J20 inledde sin säsong hemma i NHK Arena i fredags. MODO Hockey stod för motståndet men tyvärr blev det endast en poäng i matchen efter att Timrå hämtat upp ett underläge tre gånger. Men med bara en sekund kvar av övertidsperioden stod det klart att MODO tar hem bonuspinnen norrut.


Period 1

MODO inleder målskyttet i matchen via Wictor Åhströms klubba efter att ungefär halva perioden har gått.

Men en snabb replik var att vänta från Timrå som knappt två minute senare kvitterar via Mathias Wikudds klubba. Assist till målet görs av William Ignberg Nilsson och Max Freyschuss.

Period 2

I den andra perioden återtog MODO ledningen efter cirka sju spelade minuter. Ernst Axel Boberg gör MODOs andra mål. Men även denna gång blev deras ledning kortlivad.

Denna gång räckte det med 47 sekunder innan det åter var kvitterat. Ludvig Westerkund, assisterad av William Ignberg Nilsson och Lionel Marchand, står för målet denna gång.

Timrå fick dock se sig i underläge ytterligare en gång innan periodn var över. Med två minuter kvar att spela satte Albin Svedin MODOs tredje mål i matchen.

Men bortsett från målen var det en stökig period. I samband med periodens första mål åkte Oskar Edström Petre (TIK) och Hugo Styf (MODO) ut för roughing och fighting. Mellan Timrås mål och MODOs tredje mål delades det totalt ut 14 utvisningsminutrar till lagen där endast fyra minuter var för hooking/tripping. I övrigt var det slashing och crosschecking med efterföljande roughing som orsak.

Period 3

Timrå inleder med underläge men efter två minuter var det återigen kvitterat. Denna gång av Lionel Marchand, assist Ludvig Westerlund. 20 sekunder senare får Timrå läge att gå upp i ledning för första gången i matchen. Timrå blir tilldelade ett straffslag som tas av Max Freyschuss men tyvärr hittar han inte förbi Marcus Nygren i MODO-målet.

Perioden och ordinarie matchtid slutar 3-3 på resultattavlan.

Övertidsperiod

Med en sekund kvar av övertidsperioden hittar MODO nätet igen och avgör matchen. Matchens sista målskytt blir Oscar Nordin.

Nästa match

Fredag 25 september, kl 19:00 i NHK Arena är det dags igen. Timrå IK tar emot Västerås IK.

Du ser samtliga matcher med Timrås juniorer på svenskhockey.se