Hemma
Timrå
TIK
Borta
Västervik
VVIK

Semifinal 5: Timrå IK - Västerviks IK

10 april 2021 20:25
Inför match

Imorgon är det dags igen! Klockan 18:00 släpps pucken i NHC Arena för den femte matchen mot Västerviks IK!


Två matcher nere i Västervik är avklarade och nu väntar en, för Timrås del, eventuellt avgörande match hemma i NHC Arena. Det blev en vinst och en förlust i småland och med det är vi uppe i tre vinster av fyra nödvändiga. Matchpuck hemma i NHC Arena!

Det blev två resultatmässigt tajta matcher i Småland. Den första matchen slutade med 4-1 (2 mål i öppen kasse) till Västervik för att två dagar senare spela match igen som slutade med 3-2 till Timrå efter förlängning. Det som sticker ut i matcherna är framförallt den andra matchen där Timrå sköt 43 skott (mot Västerviks 17).

Men nu är det åter dags för matchn hemma i NHC Arena igen. Platsen där semifinalserien inleddes med två raka hemmasegrar - En ny hemmaseger och vi är i final!

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-VVIK".

Vinn ett presentkort på 5000 kr från COOP!

Du som köper stödbiljetter till morgondagens match mot Västerviks IK har chans att vinna ett presentkort värt 5000 kr som gäller på COOP!

Köp stödbiljett - Ha chans att vinna priser från Permobil!

Till morgondagens match mot Västerviks IK lottar Permobil ut lite bra-att-ha saker till fem av er som köper stödbiljetter till matchen!

Läs mer om detta här

Information