Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Lördag Lör 27 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Växjö
VLH

Tung förlust i hemmapremiären

18 september 2021 18:22
Matchrapport

Hemmapremiären är ett faktum. En förlust med 2–6 mot Växjö Lakers. En match som har sina för och nackdelar. Nya tag inför nästa match!


Målrik första period

Timrå börjar starkt lika så Växjö. Spelet rör sig över hela planen med anfall från båda lagen. Men efter 6 spelade minuter får Växjö turligt in pucken i Timrånätet bakom Rajaniemi i målet. Efter det tar Växjö initiativet och kan utöka sin ledning till 0–2 i ett numerärt överläge.

Men Timrå får chansen när Pontus Holmberg i Växjö utvisas. Timrå får utdelning i powerplay när Nolan Zajac lossar bössan med ett skott som rasslar i nätet. Energin i Timrå ökar och hoppet om att komma tillbaka in i matchen ligger i luften. Men Växjö kan fortsätta tåga på och får in puck efter puck efter puck.

Den första perioden slutar 1–5 till gästerna. Fem mål på tio skott är statistiken för Växjö Lakers, efter 20 spelade minuter. Ett resultat som delvis inte speglar matchen i helhet. Växjö har turen och studsen med sig på ett par mål, men tar även vara på möjligheterna på ett effektivt sätt med ett bra spel. Inte Timrås period.

Timrås bästa period i matchen

Den andra perioden är i jämförelse med den första väldigt händelsefattig utöver några utvisningar. Men däremot kämpar Timrå hårt och får utdelning i form av ett mål av Lodin som bjuder på ett fenomenalt skott som klingar till i målet när den går in bakom Växjö-keepern.

Denna period är en bättre sådan för Timrå IK som även vinner perioden med 1–0. Denna period blir med facit i hand Timrås bästa period.

Tredje perioden

Växjö kommer ut starkt och punkterar matchen med en säker ledning med 2–6 som även blir slutresultatet efter 60 spelade minuter.