Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Lördag Lör 27 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov

Pressmanual

Riktlinjer för service till media
Vi ska alltid sträva efter att ha ett bra samarbete och goda relationer med medias olika representanter. Vårt umgänge ska präglas av största möjliga öppenhet och tillgänglighet. I samband med matcherna är det viktigt att ge media optimal service för att de ska kunna utföra sina arbetsuppgifter. Publicitet är den bästa publikdragaren.

Ackreditering till matcher
Journalister och fotografer som innehar presslegitimation äger rätt till ackreditering till matcher. Detta säkerställer att branschorganisationen godkänt dem som journalister - som i sin tur alltid ska ha tillträde till presservice på våra matcher. Undantaget är redaktörerna för ligans egna hemsidor.

Det är av största vikt att enbart arbetande media erhåller ackreditering till matcherna. Vid eventuella tveksamheter görs stickkontroller, dvs det undersöks om besöket resulterat i någon artikel, etc. Vid uteblivet resultat kan berörd persons behörighet till vidare ackreditering ifrågasättas. Vidare är det endast ackrediterad press som har access till pressläktare, pressrum och tillgång till övrig presservice. Ackreditering krävs även för att närvara vid presskonferensen efter match.

Pressläktaren
Särskilda platser för media finns på läktaren. Dessa har arbetsbord och eluttag nära till hands. Vid matcher med extra stor bevakning kan vanliga sittplatser utan arbetsbord frigöras för media i anslutning till pressläktaren, för att täcka upp det totala behovet.

Fotografer har möjlighet att från rinknivå fotografera utan störande hinder i from av plexiglas eller nåt. De fotografer som har önskemål om att stå vid sargen och fotografera gör det på eget ansvar. Närheten till isen är förenad med ökad risk för att bli träffad av puck eller klubba och därav skall hjälm bäras under lagens uppvärmning samt under pågående match. Anmälan om att få låna ishockeyhjälm görs i samband med ackrediteringen.

Det finns även alternativa platser i form av läktarplatser för stillbildsfotografer. 

Det finns även två separata platser (en hytt och ett ståbord) för radio, tillägnat för Sveriges Radio, samt en stor yta för TV-kommentatorer. 

Övriga utrymmen
I anslutning till spelargången finns ett speciellt område där s.k. flash-intervjuer för TV ska äga rum. Intervjuerna sker mot en pressvägg där ligans huvudsponsorer exponeras. Pressväggarna tas fram och distribueras av ligan.

Särskilda parkeringsplatser för media finns. Dom är lätta att ta sig till och från dessa P-platser även om det är mycket folk omkring arenan. För fotografer och andra personer med tung utrustning finns möjlighet att köra intill pressingången och lämna av utrustningen.

Klubbmärke
Logotyper och klubbmärke får användas på hemsidor direkt tillängnade Timrå IK men kräver tillstånd från Timrå IK. Vår logotyp får inte omarbetas på något sätt förutom storleksmässigt. Vill ni ha tillgång till logotypen skickar ni förfrågan till [email protected]