Öppettider & Frakt - Souvenirshopen
Publicerad: 2023-09-19
Souvernishopen
Shopen i SCA Arena har fått nya öppettider! Från och med nu kan du besöka shopen och handla det du vill handla tisdagar till torsdagar mellan kl 11-14.

När du besöker shopen så går du via biljettkassan på stora entrén. Är inte dörren öppen så ringer du på dörrklockan varpå dörren låses upp inom kort. 

Webbshopen
Vi rekommenderar dock alltid att handla via webben. Vår webbshop är alltid öppen och tillgänglig för dig att handla, oavsett tid på dygnet. Du hittar webbshopen på clubshopen.timraik.se som vanligt.

Avhämtning eller frakt?
För att underlätta hanteringen av alla ordrar så kommer vi inte kunna erbjuda upphämtning i SCA Arena längre utan samtliga ordrar kommer att skickas med Schenker till ombud i din närhet. 
Frakt
Eftersom vi inte längre erbjuder dig att hämta dina varor i SCA Arena längre så har vi beslutat oss för att sänka fraktkostnaden från 70 kr till 49 kr men handlar du för över 1000 kr så är det gratis frakt. 

Frågor & Funderingar?
Du kan alltid höra av dig till oss om du har frågor. Det bästa sättet är att skicka ett mail till [email protected] så återkommer vi så fort vi kan!

Nyheter i shopen!
Du har väl inte missat vårt samarbete med SQRTN Company (The Great Norrland)? Hela sortimentet hittar du HÄR!

Årets viktigaste plagg - Matchtröjan! Årets matchtröja är sedan en tid tillbaka släppt i shopen. Har du inte klickat hem din tröja än så är det god tid. Gör det genom att klicka här!

Kepsar - Vi har fyllt på lagret med ett helt gäng nya kepsar. Klicka här!

David ÅBerg