Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Lördag Lör 27 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov

Kapanen kliver in som sportchef i Timrå IK!

26 maj 2022 15:58
Lagbygget 2022/2023

Timrå IK kan idag meddela att Kimmo Kapanen kliver in som sportchef i Timrå IK!


Jakten på en ny sportchef till klubben är över. Kimmo Kapanen är tillbaka i klubben, nu som sportchef.

Kimmo Kapanen är inget nytt namn i Timråkretsar utan han spelade i klubben mellan säsongerna 2001 - 2004 och blev under den tiden en publikfavorit. Efter sin tid i Timrå IK spelade han några säsonger till men avslutade karriären 2008, då med sista klubbadress Ässät.

Mellan åren 2008-2017 var Kimmo anställd i KaiPa dels som målvaktstränare men framförallt som sportchef. Därefter har han jobbat som Agent. Nu vänder han tillbaka till Timrå IK för att ta över sportchefsrollen!

- Efter en noggrann rekryteringsprocess så har vi kommit fram att Kimmo Kapanen blir vår nye sportchef. Med Kimmos långa och framgångsrika erfarenhet som spelare, sportchef och nu senast agent kommer han tillföra mycket till klubben. Kimmo har samsyn med de visioner och mål som Timrå IK har och kommer jobba stenhårt för att nå dem. Vi är otroligt glada att Kimmo tackat ja till rollen och vi önskar honom välkommen tillbaka till Timrå IK, kommenterar Jonas Torines, Klubbchef Timrå IK.

_- Jag är verkligen glad och tacksam för valet av mig och kommer att anta denna nya utmaning med ödmjukhet. Att axla manteln efter Kent Norberg är inte lätt, men jag ska göra mitt bästa för att skapa nya historiska ögonblick, säger Kimmo och forstätter

- Under rekryteringsprocessen har jag fått en bra bild av klubbens mål, vad den syftar till och framför allt hur passionerade och målinriktade människor som finns i föreningen. Med mitt eget kunnande, erfarenhet och personlighet vill jag tillföra nya saker och perspektiv till den dagliga driften av klubben, och tillsammans med hela organisationen utveckla verksamheten mot nya mål.

- Jag har många underbara minnen från Timrå och jag kan inte vänta på att få vara en del av denna fantastiska förening och gemenskap igen. Vi ses i NHC arena, avslutar Kimmo Kapanen, Sportchef Timrå IK.

Kimmo tillträder sin roll den första augusti på ett kontrakt som är skrivet över tre säsonger.

Lagbygget 2022/2023 presenteras i samarbete med MOBA Sweden