Mot tre nya poäng i Göteborg!
Publicerad: 2024-02-12
Uppehållet är över och imorgon tar vi oss an Frölunda klockan 19:00

Efter landslagsuppehållet är det äntligen dags för ny seriematch mot Frölunda. Drabbningen är den sista mellan lagen i grundserien och vi kan se fram emot en tuff kamp. 

Lagen är etta respektive trea i form tabellen där Frölunda har 7 raka hemmasegrar och Timrå IK innan matchen mot Växjö hade 5 raka segrar. 

Under säsongen har lagen möts 3 gånger som alla har slutat i vinst för Timrå IK, senast hemma i SCA Arena med resultatet 6-2 och Jonathan Dahlén rakade in mål nummer 190 i Timrå tröjan och även slog klubbrekord i antalet gjorda mål. 

Inför matchen i Timrå-lägret har Filip Hållander och Elmeri Eronen återvänt från Tre Kronor medan på hemmaplan kom det glädjande nyheter att vi kan välkomna Joonas Lyytinen tillbaka i full träning. Detta betyder att vi äntligen står redo med fullt manskap inför tisdagens drabbning då Joonas blir spelklar. 

Det är som sagt två formstarka lag som kommer till matchen i Göteborg där det gäller för Timrå IK att hålla koll på Frölundas heta poängplockare Max Friberg och Jere Innala som leder den interna målligan samt Malte Strömwall som plockar poäng i var och varannan match i sluttampen på säsongen. Med en fortsatt hög disciplin från Timrå IK kan vi även stoppa Frölundas starka PP som ligger på strax över 27% i skrivande stund och får ses som ett av deras största vapen. 

Nedsläpp kl 19:00 i Scandinavium - Är du inte på plats i Göteborg så ser du matchen på TV4 Play.

Matchen ser du på Tv4 Play
Samtliga av våra matcher sänds på Tv4 Play och köper du ditt abonnemang via länken nedan så går dessutom en del pengar till Timrå IK!
Teckna abonnemang - Klicka här!

Statistik inför matchen
Är du intresserad av lite statistik lagen emellan? 
Klicka här!

Supportern
Du vet väl att supportern även gäller under våra bortamatcher? Stötta vår ungdomsverksamhet samtidigt som du har chansen att vinna pengar själv på samtliga av våra matcher, borta som hemma.
Läs mer här!

Dahlén T-shirt - Meste Målskytt!

Köp din Dahlén-tröja lagom tills att vi hyllar honom inför publiken den 24 februari.

Klicka här!

Adam Sälg