Öltält utanför SCA Arena!
Publicerad: 2023-09-21
Derby
"Oktoberfest" kommer tidigt till Timrå - Derbyfest utanför SCA Arena! Nu på lördag är det äntligen dags för årets första derby mot MoDo Hockey. Vi laddar upp inför matchen genom att slå upp ett öltält som öppnar sina portar kl 14:00. Kom och värm upp i god tid inför nedsläpp!

Matchen är i princip slutsåld vilket innebär att det kommer att bli ett jäkla drag kring och under matchen. Passa på att komma till SCA Arena i riktigt god tid för att värma upp inför nedsläpp med god dryck och god mat i arenarestaurangens öltält. Öltältet kommer att vara beläget utanför stora entrén och endast du med en matchbiljett äger tillträde till tältet.

Varmt välkommen redan kl 14:00!

Information

Öltältet öppnar kl 14:00 utanför stora entrén och har sin entré fram tills kl 16:00 på utsidan av arenan. Därefter är det entré i dörren närmast Arenabaren i stora entrén. Öltältet stänger i samband med att period 3 blåses igång.

Utöver att det går att köpa dryck i tältet så kommer det även att serveras en hamburgertallrik (högrevsburgare) med chips för 125 kr. Det kommer även gå att köpa färdiga smörgåsar.

Mellan kl 16-18 kommer Eric Asplund, trubadur, att stå för underhållningen!

Endast personer över 18 år med en matchbiljett äger tillträde till öltältet. 

OBS! Tältets placering och utseende i bilden kan skilja sig något från hur det kommer att se ut på lördag.

David Åberg