Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Onsdag Ons 1 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov

Juniorernas ledarstab

7 juli 2021 13:59

Timrå IK kan idag meddela vilka ledare som juniorernas ledarstab kommer att bestå utav.


J20

Precis som vi tidigare kunnat presentera så är Jimmie Lindström fortsatt huvudtränare för klubbens J20-lag. Som assisterande tränare är det nu klart att Leif ”Lenne” Lundberg kliver tillbaka till en roll på J20 efter ett år som assisterande på J18.

Leif kliver in på sin tolfte säsong som ledare kring Timrås Juniorer, där han genom åren varit involverad i både J20 och J18, bland annat var han assisterande tränare till J18-laget som säsongen 2014-2015 som tog brons i J-SM.

– Det känns super kul att få jobba med ”Lenne” igen, senast vi var tillsammans hade vi något stort på gång men en pandemi satta då stopp för oss då. ”Lenne” och jag kompletterar varandra bra jag ser verkligen fram emot en hel säsong med honom och laget, berättar Jimmie Lindström.

J18

Kevin Näslund är klar som assisterande tränare till Martin Nilsson och klubbens J18-lag. Kevin gör därmed comeback i föreningen och till ishockeyn efter att ha haft ett egenvalt uppehåll för husbygge och familj. Kevin är en erkänt duktig tränare som trots sin unga ålder har gedigen erfarenhet av junior och ungdomshockey. Utöver sina år i Timrå så har han varit ledare i Sundsvall där han framgångsrikt tog klubbens J18-lag till allsvenskan för första och hittills enda gången.

– Otroligt kul att Kevin hittat en lösning att kombinera sitt privatliv med ishockeyn igen. Kevin och jag började våra tränarbanor samtidigt inom ungdomshockeyn och jag har egentligen under alla år indirekt tävlat mot honom i allt från engagemang, uppdrag och resultat. Kevin är en person jag genom åren alltid hållit kontakten med även fast vi aldrig haft gemensamma lag och jag ser verkligen fram emot att få driva utvecklingen framåt tillsammans med honom, säger Martin Nilsson.

Målvaktstränare

Fabian Eriksson är klar för en fortsättning som ansvarig för juniorernas målvakter. Fabian kommer jobba med båda lagens målvakter och vara med på både hockeygymnasiet och föreningens träningar. Fabian som gjorde kom tillbaka till föreningen efter några års uppehåll går därmed in på sin andra säsong i juniororganisationen.

Materialförvaltare

Timrå IK kan mycket glädjande presentera att Hampus Eriksson, Daniel Nilsson, Ronnie Olofsson och William Bodén fortsätter som materialare i klubbens juniorled. En kvartett med enorm erfarenhet som är otroligt uppskattad av våra ledare och spelare. Daniel och Ronnie kommer vara på J18, Hampus och William kommer vara på J20.