Hemmapremiären mot Södertälje SK

21 september 2019 18:30
Hemmapremiär

Imorgon slår vi äntligen upp dörrarna i NHK Arena för säsongen 2019/2020 och vi vill såklart att du ska vara med oss redan från början!


Spänningen stiger och man känner hur nerverna i kroppen börjar rycka. Imorgon öppnar vi äntligen dörrarna till NHK Arena! Seriepremiären blev en härlig historia där vi tog med oss 3 poäng hem. En bra start på säsongen är otroligt viktig och med er supportrar på läktaren underlättar det markant att prestera på isen. Säkra din plats idag till hemmapremiären - Klicka här!

Information

  • Motstånd: Södertälje SK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Söndagen 22 september
  • Tid: Nedsläpp kl 15:00, insläpp kl 13:30.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu - Klicka HÄR för att komma direkt till helgens hemmapremiär. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena - På hemmapremiären kommer du att hitta en del nytt i shopen!

Ny biljettkassa i NHK Arena

Inför hemmapremiären har det pågått ett bygge i NHK Arena. En del av detta bygge är en ny biljettkassa i NHK Arena med en ny ingång.