Hampus Larsson stannar i Timrå över tre säsonger

3 januari 2019 09:58
Förlängning

Hampus Larsson har varit en backkugge i snart två säsonger och kapten i laget lika länge. Nu bjuder vi på årets första härliga nyhet - Hampus Larsson blir kvar i Timrå i ytterligare tre säsonger!


Hampus kom till Timrå IK inför fjolårssäsongen och blev tidigt utsedd till kapten i det unga lag som gick hela vägen upp i SHL. Under årets upplaga av SHL har han fortsatt att imponera på egentligen hela hockeysverige och är den spelare i Timrå IK som klockar mest istid per match.

Nu står det klart att Hampus Larsson blir kvar i Timrå IK över tre nya säsonger.

- Det är riktigt kul att Hampus Larsson har valt att förlänga med oss. Han är en tongivande spelare i laget och lagkapten så att han förlänger betyder väldigt mycket för framtiden. Att han väljer att förlänga visar dessutom att han tror på det vi vill åstadkomma här idag och i framtiden, kommenterar Kent Norberg förlängningen.

- Det känns riktigt bra att ha förlängt med Timrå IK. För mig kändes det självklart att förlänga när frågan dök upp eftersom jag trivs så bra här. Det är dessutom en bra miljö för mig att utvecklas i och ta nästa steg i karriären, kommenterar Hampus Larsson och fortsätter.

- Framtiden ser jag bara ljust på och jag hoppas att vi ska kunna bjuda Timråsupportrarna på bra hockey framöver.

Kontraktet är skriver över säsongen 2021/2022

Nästa hemmamatch

Den 12 januari gästar Skellefteå NHK Arena och tillsammans med stödet på läktaren kämpar vi för tre nya poäng! Ert stöd är otroligt viktigt - Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.