Timrå IK förlänger med Fredrik Andersson
Publicerad: 2018-06-21
Förlängning
Vi kan idag meddela att Timrå IK förlänger kontraktet med Fredrik Andersson. Det nya kontraktet sträcker sig över 3 år.

Fredrik kom in till Timrå IK inför fjolårssäsongen. Snabbt visade han att han var rätt man för jobbet att leda klubben och inom kort var han tränaren på allas läppar. Han tog ett ungt lag som många tippade långt ner i tabellen och charmade hela hockeysverige. Alla vet nog vid det här laget vad han åstadkom från tränarbåset.

Han är tränaren som tog Timrå IK tillbaka till SHL och nu ska han fortsätta sitt arbete i minst tre år till för att etablera Timrå IK på svensk högstanivån.

- Det känner jättekul att har lyckats komma till en överrenskommelse över tre års tid som ger Fredrik en stor möjlighet att fortsätta på det jobb som påbörjats. Han har bevisat att han är en otroligt duktig coach med ett modernt ledarskap och jag är säker på att han kommer att kunna ertabler Timrå IK i SHL, kommenterar Kent Norberg förlängningen.

- Det känns fantastisk roligt att få förtroendet av Timrå IK att fortsätta utveckla laget dom närmaste tre åren. Jag trivs oerhört bra i föreningen som med små medel och på ett familjärt sätt utvecklas framåt varje dag, säger Fredrik Andersson och fortsätter:

- Jag känner att jag har haft ett riktigt bra stöd hela tiden från styrelsen tillsammans med "Nubben" och Jörgen vilket även underlättade mitt beslut. Vi vet att vi står inför en härlig utmaning den kommande säsongen och jag ser verkligen fram emot att starta upp säsongen på is i Augusti för att fortsätta att utveckla Timrå IK till en stabil SHL-klubb.

Kontraktet är skrivet på tre år

Fredrik Andersson Eliteprospect

David Åberg