Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Timrå IK och IF Sundsvall Hockey inleder samarbete på juniorsidan

29 augusti 2018 12:55
Samarbete

Timrå och Sundsvall har beslutat att inleda ett samarbete på juniorsidan. Syftet är att stärka utvecklingen inom juniorhockeyn och på sikt öka andelen egna spelare i Timrås SHL-lag och Sundsvalls framtida A-lag.


Samarbetet kommer bl.a. att inkludera ett utbyte mellan föreningarnas hockeygym-instruktörer och juniortränare. Utveckling av träningsprogram, sommarfys, samt att tillsammans ta in högklassiga externa gästtränare för att slipa på viktiga färdigheter. Det kan också inkludera vissa tävlingsmoment för att stimulera motivation och utveckling.

- Från Timrås sida är det viktigt att ytterligare vidareutveckla vår fina juniorverksamhet. Steget från juniorspel till SHL är stort, så spelarna måste få absolut bästa förutsättningar. I de fall steget till SHL är för stort kan Sundsvalls framtida A-lag bli ett steg på vägen, säger Lars Backlund, ordförande i Timrå IK.

- Från Sundsvall Hockeys sida ser vi detta som en viktig utveckling av juniorverksamheten. Vårt mål är ju att kunna rekrytera en betydande andel spelare från distriktet till vårt framtida A-lag, säger Magnus Svensson, ordförande i Sundsvall Hockey.

Toby O'Brien drillar våra juniorer i skridskoteknik

Denna vecka kommer Toby O´Brien över från USA för att drilla våra juniorlag i skridskoteknik. Detta är den första aktiviteten i Sundsvalls och Timrås samarbete för att utveckla juniorverksamheten. I samband med att Timrå flyger in Toby för att drilla sitt SHL-lag i skridskoteknik så utökas aktiviteten till att även träna Timrås och Sundsvalls juniorer under några pass per lag.

Toby har en lång bakgrund inom Amerikansk hockey, bl.a. som spelare, tränare och scout. Toby har arbetat med såväl junior- som seniorlag på högsta nivå och har på senare år arbetet mycket med individuell spelarutveckling för att få spelare att nå sin maxkapacitet.

Vid eventuella frågor kontakta:

Magnus Svensson, Ordförande Sundsvall Hockey, 070 - 550 61 15 Lars Backlund, Ordförande Timrå IK, 070 - 650 05 90