Onsdag Ons 24 Mars Mar
Fredag Fre 26 Mars Mar
Söndag Sön 28 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Timrå IK och IF Sundsvall Hockey inleder samarbete på juniorsidan

29 augusti 2018 12:55
Samarbete

Timrå och Sundsvall har beslutat att inleda ett samarbete på juniorsidan. Syftet är att stärka utvecklingen inom juniorhockeyn och på sikt öka andelen egna spelare i Timrås SHL-lag och Sundsvalls framtida A-lag.


Samarbetet kommer bl.a. att inkludera ett utbyte mellan föreningarnas hockeygym-instruktörer och juniortränare. Utveckling av träningsprogram, sommarfys, samt att tillsammans ta in högklassiga externa gästtränare för att slipa på viktiga färdigheter. Det kan också inkludera vissa tävlingsmoment för att stimulera motivation och utveckling.

- Från Timrås sida är det viktigt att ytterligare vidareutveckla vår fina juniorverksamhet. Steget från juniorspel till SHL är stort, så spelarna måste få absolut bästa förutsättningar. I de fall steget till SHL är för stort kan Sundsvalls framtida A-lag bli ett steg på vägen, säger Lars Backlund, ordförande i Timrå IK.

- Från Sundsvall Hockeys sida ser vi detta som en viktig utveckling av juniorverksamheten. Vårt mål är ju att kunna rekrytera en betydande andel spelare från distriktet till vårt framtida A-lag, säger Magnus Svensson, ordförande i Sundsvall Hockey.

Toby O'Brien drillar våra juniorer i skridskoteknik

Denna vecka kommer Toby O´Brien över från USA för att drilla våra juniorlag i skridskoteknik. Detta är den första aktiviteten i Sundsvalls och Timrås samarbete för att utveckla juniorverksamheten. I samband med att Timrå flyger in Toby för att drilla sitt SHL-lag i skridskoteknik så utökas aktiviteten till att även träna Timrås och Sundsvalls juniorer under några pass per lag.

Toby har en lång bakgrund inom Amerikansk hockey, bl.a. som spelare, tränare och scout. Toby har arbetat med såväl junior- som seniorlag på högsta nivå och har på senare år arbetet mycket med individuell spelarutveckling för att få spelare att nå sin maxkapacitet.

Vid eventuella frågor kontakta:

Magnus Svensson, Ordförande Sundsvall Hockey, 070 - 550 61 15 Lars Backlund, Ordförande Timrå IK, 070 - 650 05 90