• Huvudsponsorer

Fredag Fre 31 Augusti Aug
Lördag Lör 1 September Sep
Onsdag Ons 5 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec

Niklas Svedberg skriver på för Timrå IK

8 juni 2018 09:59
Nyförvärv

Timrå IK kan idag meddela att Niklas Svedberg ansluter till laget över två säsonger


Niklas blev namnet på allas läppar när han säsongen 2011/2012 storspelade i SM-slutspelet. Han hade mäktiga 1.70 GAA och 94.7% i räddningsprocent i slutspelet som slutade med SM-guld för Niklas och Brynäs IF. Efter SM-guldet testade han vingarna utomlands där han skrev på för Boston Bruins organisation. Tiden i Boston bestod mestadels av spel i AHL-laget Providence Bruins innan han säsongen 2015/2016 tog sikte österut istället för spel i KHL med Salavat Yulaev Ufa. Det blev två säsonger i KHL innan han än en gång åkte över till USA, denna gång för spel i Minnesota Wilds organisation. Under tiden i KHL noterades Niklas även för 10 matcher i landslaget.

"- Det känns riktigt skönt att ha målvaktssidan klar. Niklas har hela tiden varit vårat förstaval så det har varit en lång väntan på att få allt klart men desto skönare nu när allt äntligen är klart. Med Niklas och Victor som målvaktspar känns det riktigt bra att gå in i säsongen som kommer, kommenterar Kent Norberg.

Efter sex säsonger utomlands kände Niklas att det var dags att rikta blicken hem till Sverige igen och valet föll på Timrå IK.

"- Det känns jättekul att allt är klart med Timrå nu och jag ser fram emot säsongen! Jag har väl funderat mycket på om jag ville komma hem till Sverige eller stanna utomlands, men jag har haft en bra dialog med Timrå så har gett mig tid att ta det beslutet som känts rätt" säger Niklas Svedberg och fortsätter

"- Jag har pratat med folk både i och runt laget och det verkar som att man har en fantastisk lagsammanhållning och ett bra driv i laget. Sedan har vi ett ungt talangfullt lag samtidigt som vi har en tuff och inspirerande utmaning framför oss, så jag ser fram emot att göra allt jag kan för att bidra till att Timrå tar ytterligare stora kliv framåt."

Med detta är alltså Timrås målvaktssida spikad och klar - Niklas Svedberg och Victor Brattström kommer att vakta buren i NHK Arena den kommande säsongen.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2019/2020.

Niklas Svedberg Elitprospects