Information om säsongskort

6 augusti 2020 16:55
Säsongskort

År 2020 har varit minst sagt speciellt. Coronapandemin ligger som en våt handduk över världen. Vi hoppas att den försvinner lika fort som den kom. I dagsläget vet vi i Timrå IK inget mer än att vi förbereder oss för att säsongen ska starta i oktober med publik.


Om säsongen 2020/2021 startar med reducerad publik kommer ni som har köpt säsongskort att bli prioriterade att komma in på matcherna.

Har du inte köpt säsongskort? Gör det på länken här

Skulle det vara så att säsongen 2020/2021 kommer innehålla hemmamatcher som behöver spelas inför tomma läktare har du som säsongskortsköpare rätt att ansöka om kompensation för detta.

Kompensation för matcher med tomma läktare kommer då betalas ut efter avslutad grundserie då vi vet hur många matcher det rör sig om.

Ex. 26 hemmamatcher i grundserien och 5 hemmamatcher spelas utan publik. Kompensationen som du kan ansöka om är då 5/26 av priset på säsongskortet.

Det kommer finnas möjlighet för dig som säsongskortsköpare att efterskänka din summa till föreningen och ej ansöka om kompensation.

Om du efterskänker summan bidrar du starkt till föreningens möjlighet att överleva konsekvenserna av covid-19 och att vår verksamhet fortlöper från a-lag ner till skridskoskolan. Intäkterna från säsongskorten är en av föreningens viktigaste och största inkomstkällor.

Som tack för att du efterskänker din summa kommer du erhålla 10% rabatt på nästa års säsongskort. (Är du då Guldmedlem har du ex. 15% rabatt på ett säsongskort 2021/2022.)

Skulle det vara så att du som har köpt säsongskort vill ansöka om kompensation men sedan ångrar dig och vill efterskänka pengarna är det bara kontakta föreningen och meddela detta.

Vill du efterskänka ditt säsongskort eller ansöka om kompensation för eventuella hemmamatcher med tomma läktare?

Klicka in på formuläret här för att efterskänka eller ansöka om kompensation

Vid frågor och funderingar, kontakta [email protected] alternativt så ringer du 060-789 10 00