Inför bortaderbyt mot Modo Hockey!

3 mars 2018 14:59

Timrå må ha säkrat seriesegern och kommer att ställas mot Leksand i den HockeyAllsvenska Finalen, men innan dess är det två viktiga matcher kvar att spela!


Tabellen för Timrås del må vara spikad, men att få komma in i ett finalspel med vinster i bagaget betyder otroligt mycket. Sen så är det alltid viktigt att besegra Modo..

Det är ett Modo som slåss för sin plats i slutspelsserien i Svenska Spel Trophy. Efter att ha besegrat Almtuna på straffar senast huserar man för tillfället på den sista slutspelsplatsen. Både Södertälje (samma poäng) och Vita Hästen (en poäng bakom) är Modo hack-i-häl och kommer att göra allt i sin makt för att vinna sina matcher - och hoppas på Modoförlust.

En förlust är även något som Timrå kommer att göra allt i sin makt att ge Modo. Man vann serien och har varit klara för seriefinalen, men det betyder inget i detta sammanhang. Det är Modo som står som motståndare, då kämpar man och sliter för att vinna - oavsett tabelläge! Som Jonathan Dahlén sa till Hockeypuls: "– Det är aldrig betydelselöst att möta Modo. Jag skulle kunna bryta ett ben för att få avgöra mot Modo oavsett vilken match det är".

Tidigare möten lagen emellan har slutat med tre vinster och totalt 10-2 i målskillnad för Timrå!

Är ni inte på plats i Fjällräven Center så ser ni på matchen via länken nedan.

____________________________________________________________

NÄSTA MATCH

Söndag 4 mars
Fjällräven Center kl 16:00
Se matchen på Cmore