Jakob Ragnarsson inför Västerås IK

8 oktober 2019 15:00
Inför match

Imorgon är det dags igen. Västerås står för motståndet. Inför matchen tog vi oss ett snack med nyförvärvet Jakob Ragnarsson om hur han är som person, spelare och hur tankarna gick inför flytten till Timrå.


Efter en fantastisk inramning från senaste hemmamatchen ser vi fram emot nästa match i NHK Arena. Imorgon tar vi emot Västerås IK och med ett fortsatt bra stöd på läktaren fortsätter vi att gå starkt i årets upplaga av Hockeyallsvenskan!

Senaste hemmamatchen blev en fantastisk historia när vi knäckte Modo med 3-2 och med näst intill fullsatta läktare. 5233 personer hade hittat till matchen och det kokade i arenan under samtliga 60 minuter spelet var igång. Känslan, stämningen och den spännande matchen på isen - Det är precis så vi vill ha det!

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Västerås IK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Onsdag 9 oktober
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00, insläpp kl 17:30.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena