Timrå IK Play
Publicerad: 2020-12-23
Timrå IK Play
Nu kan vi äntligen meddela att Timrå IK Play är lanserad! Timrå IK Play är en ny sida där vi kommer samla allt rörligt material så som highlights, reportage och intervjuer.

En del artiklar och klipp kommer vara låsta. För att få tillgång till dessa klipp behöver du skapa ett konto med abonnemang.

Abonnemanget kostar 99 kr i månaden och är löpande månad för månad. Ingen bindningstid krävs.

Timrå IK Play kommer blanda klipp som alla kan se tillsammans med klipp som du behöver inloggning för att kunna se. Nya klipp, både låsta och öppna, kommer uppdateras och fyllas på kontinuerligt.

Vi vill med denna sida skapa extra mervärde för dig som följer föreningen. Genom denna sida kommer du bland annat att komma närmare spelare och ledare samt få en inblick i vad som händer bakom kulisserna.

Timrå IK Play är byggd för Timrå IK där vi har, tillsammans med Jonas Öström och Andreas Gustafsson från företaget Limeloop, skapat en helt ny plattform. Ingen tredje part är inblandad. Utseende, klipp och funktioner styr vi helt själva.

Denna tjänst kommer att ingå för samtliga av våra Guld+ medlemmar. Om du är Guld+ medlem i Timrå IK kommer du få ett mejl med en kod som du fyller i vid ”köp” av abonnemang på Play-sidan.

Har du fler frågor kring sidan kan du kolla in ”Frågor & Svar” på play.timraik.se

Hittar du inte svar på dina frågor, mejla in till [email protected].

Du hittar vår nya playsida på play.timraik.se

David Åberg