Victor Brattström förlänger med Timrå IK

20 april 2018 09:58
Förlängning

Timrå IK kan idag meddela att VICTOR BRATTSTRÖM stannar i Timrå IK över säsongen 2018/2019


Victor kom till Timrå IK inför säsongen 2016/2017 där han spenderade hela säsongen i Timrå J20 och imponerade på Kent Norberg. Till säsongen därefter fick han förlängt och fick agera backup till Henrik Haukeland. Victor spelade förra säsongen 15 matcher och stod för imponerande 1.93 GAA och hade en räddningsprocent på 91.9%. Nu står det klart att Victor fortsätter karriären i Timrå IK - denna gång i SHL!

- Victor är en målvakt med stor utvecklingspotential och det vill vi ta vara på. Han har gjort en riktigt bra resa sedan han kom till Timrå inför säsongen 16/17. Denna säsongen kommer han att konkurrera om förstaspaden, säger Kent Norberg om sin första färdiga målvakt inför säsongen.

- Det känns fantastiskt bra! Det här har såklart varit målet under hela säsongen. Jag känner mig hedrad och stolt över att få tillhöra Timrå IK och jag trivs jättebra här. Alla runtomkring mig är helt fantastiska, säger Victor Brattström och fortsätter

- Sen så vill jag även passa på att hylla fansen här i Timrå, dom är helt fantastiska och jag längtar redan till ispremiären.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2018/2019