Alexander Lindelöf ansluter till Timrå IK

11 januari 2021 11:30
Lagbygget

Timrå IK kan idag meddela att Alexander Lindelöf ansluter till klubben.


Alexander kommer senast från en kortare sejour i Vita Hästen men dessförinnan spenderade han en säsong i SHL med Brynäs.

Han är fostrad i Västerås och har vandrar upp i juniorleden upp hela vägen till A-laget innan hans stora genombrott kom säsongen 2018/2019 då han stod för 25 (8+17) poäng på 52 matcher samt +19 i +/- statistik.

- Jag ska tillföra ett lugn med pucken till laget samt ett bra passningsspel nedifrån och följa med upp i anfallen. Jag ska tävla i varje byte, spela ett bra försvarsspel och bidra med allt jag kan för att laget ska ta tre poäng i varje match, kommenterar Alexander Lindelöf och fortsätter,

- Mitt mål är att komma in bra i laget, vinna varje match och sedan vill jag såklart vara kvar hela säsongen och vara med på resan som Timrå påbörjat.

- Med skada på Hardegård och avstängning på Lerebäck så behöver vi fylla på truppen och där kommer Alexander in. Han är en spelskicklig back som gjort det bra i HockeyAllsvenskan men som även har rutin från högre nivå. Vi tar in Alexander under dom två kommande veckorna till att börja med, kommenterar Kent Norberg.

Kontraktet gäller till att börja med under dom två kommande veckorna.