Vill ditt barn spela hockey – anmäl ditt barn till skridskoskolan!
Publicerad: 2021-09-15
Teamsters
Alla barn, flickor och pojkar är välkomna till Timrå IK´s Skridskoskola med start söndagen den 26 september!

Skridskoskolan kommer att genomföras två gånger i veckan med start söndagen den 26 september.

Söndagar 10.00-12.00 och tisdagar 17.30-18.30

Det kommer att finnas utbildade instruktörer som hjälper barnen, både vid sidan om isen och på isen. Vi kommer i år också att testa en egen grupp för flickor!

Utrustningskrav i Skridskoskolan är en hjälm med galler, halsskydd och skridskor. Saknar du något så lånar vi ut! Från och med förra säsongen tog föreningen ett nytt avstamp med Skridskoskolan och tillsammans med Teamsters har vi fått möjligheten att investera i både material och ledare. En av våra huvudpartners, Bauer, har levererat utrustning som vi kan tillhandahålla och låna ut till barn som vill komma och testa på. Denna möjlighet kommer finnas den här säsongen också. Behöver ni låna utrustning hör gärna av er före så bestämmer vi ett möte innan för inte skapa kö.

Kontakta rektor Therese Lundin för en bokad träff: [email protected]

Timrå IKs Skridskoskola är en del av Tre Kronors Hockeyskola som är Svenska Ishockeyförbundets projekt inom rekrytering kring ishockeyn. Alla skridskoskolor i hela landet är med där för att man lätt skall hitta till vart den närmsta finns. Det är tex gemensam anmälningssida och gemensamma utbildningsmodeller för ledare och föräldrar inom ishockeyn.

Skridskoskolan är avgiftsfri men vi vill att alla barn är medlem i föreningen Timrå IK. Det kommer att skickas ut en avi med medlemsavgiften på 100 kr. I medlemsavgiften ingår låneutrustningen.

Anmälan sker här: trekronorshockeyskola.se/register/timrik

Kevin Blomkvist