Auktionera hem din God Jul-hälsning

3 december 2020 18:30

Nu kan du buda hem en digital God Jul-videohälsning från spelare i A-laget. Vi kommer skänka 10 % av intäkterna till lekterapin på Sundsvalls sjukhus. Det belopp som kommer från auktionen kommer också Teamstersfonden att skänka.


Pga Covid-19 kommer vi inte kunna genomföra julpyssel med julklappar och gröt tillsammans med barnen på lekterapin vid Sundsvalls sjukhus. Något som har blivit en tradition och har genomförts under många år. Därför kommer vi i år skicka en hälsning från spelarna med en check där ni är med och påverkar hur stort beloppet kan bli.

10% av intäkterna från auktionen kommer gå till lekterapin och samma belopp kommer Teamstersfonden att skänka. Tillsammans ger vi ett stort och betydande belopp för verksamheten och en fin ersättning för att årets julpyssel utgår.

Klippet kommer vara ca 10-15 sekunder långt och du som budar hem just din hälsning önskar till vem hälsningen ska gå. Samtliga hälsningar är digitala och kommer att skickas till dig via E-post.

Auktionerna pågår från idag, torsdag 3 december till söndag 6 december.

Auktionerna

Klicka här för att komma till samtliga auktioner. Annars går det bra att klicka på valfri spelare för att komma till just dennes auktion!

Målvakter

Backar

Forwards