Han är klar - Är du?

12 augusti 2019 13:25
Säsongskort

Säsongen närmar sig med en rasande fart. Den 20 september drar vår säsong igång med en bortamatch mot Vita Hästen och endast två dagar senare är det hemmapremiär mot Södertälje. I fredags presenterade vi att Jonathan Dahlén kommer hem till Timrå IK säsongen 2019/2020. Han är klar - är du?

Säkra din plats i NHK Arena idag!


Säkra din plats i NHK Arena på tik.ebiljett.nu

- Priser hittar du längst ner i artikeln eller i länken ovan.

- Köper du säsongskort på Västra stå blir du att automatiskt medlem i Timrå IK Supporterklubb. (Obs! Gäller för Vuxen, Pensionär & ungdom 16-19)

- Vi digitaliserar säsongskorten. I år säljer vi säsongskorten via tik.ebiljett.nu och därmed får du ett digitalt säsongskort direkt i telefonen. Du behöver alltså inte längre hålla reda på ditt plastkort. Detta medför ett antal fördelar både för dig och för oss.

Du behöver inte hålla koll på ett plastkort/pappersbiljett längre utan du behöver endast ha tillgång till ditt konto på tik.ebiljett.nu där du ser samtliga matcher i matchlistan. Du komma alltså att ha ditt säsongskort direkt i telefonen! Du kan dessutom, om du vet att du inte kan gå på matchen, antingen släppa upp din plats för försäljning eller skänka bort den till en vän med ett enkelt knapptryck.

Vill du trots detta ha ett plastkort/biljett som tidigare år kan du kontakta [email protected] med en önskan om att få ett plastkort/biljett utskrivet.

- Tidigare år har det funnits ett alternativ att delbetala säsongskortet endast under sommaren. Tack vare digitaliseringen har vi kunnat införa delbetalning som sträcker sig upp till 9 månader.

Säsongskorten betalar du direkt på tik.ebiljett.nu nu. Antingen hela summan direkt, faktura, swish eller delbetalning över upp till 9 månader från köptillfället.

- Du som har VIP-Tillägg kommer dock att få en pappersbiljett skickad till dig som vanligt. Denna biljett måste kunna visas upp för att få tillgång till din parkeringsplats och/eller VIP-fikat. Att visa upp en E-biljett kommer alltså inte att fungera.

Av denna anledning kommer även köp av Säsongskort med VIP-tillägget endast ske via [email protected] eller genom att ringa 060-789 10 00. Vid ytterligare frågor om VIP-tillägget gäller samma kontaktuppgifter.

Tidigare säsongskortsinnehavare

Samtliga tidigare säsongskortsinnehavare har fått ett mail eller brev om den kommande säsongen. Ni som har fått detta mail/brev kan förlänga säsongskortet på samma plats ni tidigare har haft. Var du säsongskortsinnehavare men ändå inte fått brev/mail från Timrå IK kontaktar du oss på [email protected] eller ringer 060-789 10 00.

OBS! Kolla din skräppost om du vet med dig att du inte fått ditt brev.

Ni som valt att förlänga era säsongskort kommer att få en orderbekräftelse skickad till er mailadress där ni får instruktioner på hur ni gör för att betala era säsongskort. Även ni har alternativen att betala hela summan direkt, betala via faktura, betala via swish eller delbetala över upp till 9 månader från köptillfället.

OBS! Även ni bör kolla er skräppostlåda om ni inte fått er orderbekräftelse trots att ni har beställt.