MAX kliver in som ny partner
Publicerad: 2022-06-23
Samarbetspartners
Timrå IK kan idag meddela att MAX blir ny bronspartner.

MAX grundades redan 1968 och är en av Sveriges ledande restauranger med 7200 anställda utdelat på 177 olika restauranger runt om i Norden.

MAX drivs av familjen Bergfors med Richard och Christoffer Bergfors som koncernchef och vice koncernchef. Deras far, Curt Bergfors var arbetande styrelseordförande fram tills hans bortgång. Idag finns 142 MAX restauranger i Sverige. Vi har 8 restauranger i Norge, 17 i Polen och i Danmark har vi 4 restauranger.

– Det känns självklart att vara med och synas tillsammans Timrå IK som har en tongivande roll som klubb i Västernorrland. De är ett starkt och klassiskt varumärke precis som MAX och vi tror att vi båda har nytta av att synas tillsammans, säger Erik Gyllenlood, Lokal marknadsansvarig.

– Det känns otroligt kul och spännande att få in MAX som samarbetspartner till oss och jag ser verkligen fram emot detta samarbete. Vi kommer satsa mycket lokal påverkan, där vi tillsammans kommer synas på olika sätt med erbjudanden till våra medlemmar och supportrar, säger Oscar Johansson, försäljnings- och marknadschef.

Kevin Blomkvist