Kom i god tid till NHK Arena

8 april 2019 15:33
Inför match

Idag spelas den sjunde avgörande matchen i direktkvalet! Vi vet att det kommer att bli mycket folk i och kring arenan idag. Vi vill därför uppmana er att ta er ut till NHK Arena i god tid för att vara säker på att allt går så smidigt som det bara kan!

Vi öppnar upp portarna till NHK Arena kl 17:30 - Festen börjar då! Pubarna, kioskerna och souvenirbutiken håller öppet vid insläpp.


Klockan 19:30 släpps pucken i NHK Arena imorgon men vi öppnar upp portarna två timmar tidigare. I skrivande stund finns det endast ett fåtal biljetter kvar till matchen så vi ser fram emot en riktig publikfest även denna match! Kom i god tid för att vara säker på att hinna in i arenan innan matchen drar igång.

Ni som ännu inte säkrat din plats i NHK Arena - Gör det på tik.ebiljett.nu. Det finns som sagt ett par platser kvar!

Vi har även underlättat transporten till och från NHK Arena i form av fler hockeybussar som tar er till och från arenan från Sundsvall. Dessa hockeybussar är helt gratis vid uppvisande av någon form av biljett till matchen! Även den vanliga hockeybussen från Sundsvall och Härnösand kommer att gå som vanligt, även den är gratis. Läs mer i artikeln ovan/till höger.