• Huvudsponsorer

Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Måndag Mån 18 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar

Spelarpresentation: Vilmos Galló, Forward #55

9 juni 2018 11:59
Spelarpresentation

Arbetet inför nästa säsong är i full gång. Under våren har vi presenterat en hel del nyförvärv och förlängningar av spelare. En del kanske ni redan har bra koll på, en del vet ni säkerligen inte mer än deras för- och efternamn på. Under sommaren kommer vi att ha en närmare presentation med samtliga spelare och ledare i Timrå IKs trupp.


Vilmos Galló

Vilmos kom till Timrå IK inför säsongen som var och han växte snabbt i allas ögon. Sättet han var på charmade en hel hockeyort där hans hyss och pikar på isen fick moståndarna i obalans. Extra tydligt blev det i kvalet mot Karlskrona där "radarsprejen" fick enormt med uppmärksamhet. Bortsett från kommenterar och hyss han slänger mot spelarna så slängde han även puckar i mål under säsongen. Under grundserien producerade han 14(9+5) poäng och i kvalet mot Leksand och Karlskrona blev det imponerande 9(2+7) poäng på 10 matcher.

Att den ungerska landslagsmeriterade spelaren skulle få förlängt var ingen större skräll. Han följer med laget upp i SHL och kommenterade själv vid presentationen: "- Det ska bli väldigt roligt att spela kvar i Timrå IK. Så mycket hjärta som det finns i föreningen har jag inte upplevt någon annanstans. Det ska bli spännande att vara med på resan där vi ska etablera oss i SHL. Vi är tillbaka!"

Givetvis tog vi oss ett snack med Vilmos för att få en lite klarare bild av hur han ser på sig själv och kommande säsong