• Huvudsponsorer

Fredag Fre 26 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Torsdag Tor 3 Augusti Aug
Fredag Fre 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 17 Augusti Aug
Onsdag Ons 30 Augusti Aug
Fredag Fre 1 September Sep
Lördag Lör 2 September Sep
Fredag Fre 8 September Sep
Torsdag Tor 14 September Sep
Tisdag Tis 14 Augusti Aug
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Söndag Sön 19 Augusti Aug
Onsdag Ons 22 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Lördag Lör 1 September Sep
Onsdag Ons 5 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt

Spelarpresentation: Vilmos Galló, Forward #55

9 juni 2018 11:59
Spelarpresentation

Arbetet inför nästa säsong är i full gång. Under våren har vi presenterat en hel del nyförvärv och förlängningar av spelare. En del kanske ni redan har bra koll på, en del vet ni säkerligen inte mer än deras för- och efternamn på. Under sommaren kommer vi att ha en närmare presentation med samtliga spelare och ledare i Timrå IKs trupp.


Vilmos Galló

Vilmos kom till Timrå IK inför säsongen som var och han växte snabbt i allas ögon. Sättet han var på charmade en hel hockeyort där hans hyss och pikar på isen fick moståndarna i obalans. Extra tydligt blev det i kvalet mot Karlskrona där "radarsprejen" fick enormt med uppmärksamhet. Bortsett från kommenterar och hyss han slänger mot spelarna så slängde han även puckar i mål under säsongen. Under grundserien producerade han 14(9+5) poäng och i kvalet mot Leksand och Karlskrona blev det imponerande 9(2+7) poäng på 10 matcher.

Att den ungerska landslagsmeriterade spelaren skulle få förlängt var ingen större skräll. Han följer med laget upp i SHL och kommenterade själv vid presentationen: "- Det ska bli väldigt roligt att spela kvar i Timrå IK. Så mycket hjärta som det finns i föreningen har jag inte upplevt någon annanstans. Det ska bli spännande att vara med på resan där vi ska etablera oss i SHL. Vi är tillbaka!"

Givetvis tog vi oss ett snack med Vilmos för att få en lite klarare bild av hur han ser på sig själv och kommande säsong