Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan

Fredrik Andersson och Anders Karlsson som huvudtränare

23 juni 2021 16:59

Timrå IK kan idag meddela att Fredrik Andersson förlänger med klubben och delar rollen som huvudtränare med Anders Karlsson. Michal Zajkowski fortsätter som målvaktstränare och Andreas Molinder kliver in i rollen som individuell utvecklare.


Nu står det klart att Timrå IK kommer att ha två huvudtränare. Fredrik Andersson förlänger med två år. Ante Karlsson har tre år kvar på sitt kontrakt och kommer dela rollen som huvudtränare med Fredrik. Båda huvudtränarna kommer ha specifika arbetsområden.

– Det känns riktigt roligt att ha skrivit på det nya kontraktet och få förnyat förtroende att leda laget in i en ny SHL-säsong! Mina arbetsuppgifter kommer att vara precis som tidigare år att planera, förbereda träningar och coacha laget och då har jag framförallt ansvar över forwards. Timrå IK står inför en härlig utmaning inför nästa säsong som känns väldigt inspirerande att få vara med och påverka. Laget känns redo att kriga om att etablera Timrå i SHL. Men vi vet också att det kommer krävas otroligt hårt arbete för att vi ska skapa ett lag för att lyckas nå framgång i SHL. Vi ser fram emot en ishockeysäsong där vi förhoppningsvis kan bjuda på bra underhållning för våra fantastiska fans, som jag hoppas får vara på plats och stötta oss när serien drar igång, berättar Fredrik Andersson.

– Det känns väldigt insiprerande att fortsätta resan med Timrå IK. Det är en väldigt positiv och utvecklande miljö i klubben på alla plan. Vi kommer att ha ett starkt lag med en bra mix. Vi ska fortsätta utvecka vårt grundspel och spelarna individuellt. Vi kommer att ha höga krav på varandra, spelare som ledare, vilket jag tror kommer att ge oss en framgångsrik SHL-säsong, säger Anders Karlsson.

Michal Zajkowski fortsätter som målvaktstränare och Andreas Molinder kliver in i rollen som individuell utvecklare för lagets spelare.

– Jag tycker det känns superkul att få komma tillbaka till föreningen igen och är både tacksam och väldigt inspirerad inför uppdraget, kommenterar Andreas Molinder.