Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt

Fredrik Andersson och Anders Karlsson som huvudtränare

23 juni 2021 16:59

Timrå IK kan idag meddela att Fredrik Andersson förlänger med klubben och delar rollen som huvudtränare med Anders Karlsson. Michal Zajkowski fortsätter som målvaktstränare och Andreas Molinder kliver in i rollen som individuell utvecklare.


Nu står det klart att Timrå IK kommer att ha två huvudtränare. Fredrik Andersson förlänger med två år. Ante Karlsson har tre år kvar på sitt kontrakt och kommer dela rollen som huvudtränare med Fredrik. Båda huvudtränarna kommer ha specifika arbetsområden.

– Det känns riktigt roligt att ha skrivit på det nya kontraktet och få förnyat förtroende att leda laget in i en ny SHL-säsong! Mina arbetsuppgifter kommer att vara precis som tidigare år att planera, förbereda träningar och coacha laget och då har jag framförallt ansvar över forwards. Timrå IK står inför en härlig utmaning inför nästa säsong som känns väldigt inspirerande att få vara med och påverka. Laget känns redo att kriga om att etablera Timrå i SHL. Men vi vet också att det kommer krävas otroligt hårt arbete för att vi ska skapa ett lag för att lyckas nå framgång i SHL. Vi ser fram emot en ishockeysäsong där vi förhoppningsvis kan bjuda på bra underhållning för våra fantastiska fans, som jag hoppas får vara på plats och stötta oss när serien drar igång, berättar Fredrik Andersson.

– Det känns väldigt insiprerande att fortsätta resan med Timrå IK. Det är en väldigt positiv och utvecklande miljö i klubben på alla plan. Vi kommer att ha ett starkt lag med en bra mix. Vi ska fortsätta utvecka vårt grundspel och spelarna individuellt. Vi kommer att ha höga krav på varandra, spelare som ledare, vilket jag tror kommer att ge oss en framgångsrik SHL-säsong, säger Anders Karlsson.

Michal Zajkowski fortsätter som målvaktstränare och Andreas Molinder kliver in i rollen som individuell utvecklare för lagets spelare.

– Jag tycker det känns superkul att få komma tillbaka till föreningen igen och är både tacksam och väldigt inspirerad inför uppdraget, kommenterar Andreas Molinder.