Onsdag Ons 24 Mars Mar
Fredag Fre 26 Mars Mar
Söndag Sön 28 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Fredrik Andersson och Anders Karlsson som huvudtränare

23 juni 2021 16:59

Timrå IK kan idag meddela att Fredrik Andersson förlänger med klubben och delar rollen som huvudtränare med Anders Karlsson. Michal Zajkowski fortsätter som målvaktstränare och Andreas Molinder kliver in i rollen som individuell utvecklare.


Nu står det klart att Timrå IK kommer att ha två huvudtränare. Fredrik Andersson förlänger med två år. Ante Karlsson har tre år kvar på sitt kontrakt och kommer dela rollen som huvudtränare med Fredrik. Båda huvudtränarna kommer ha specifika arbetsområden.

– Det känns riktigt roligt att ha skrivit på det nya kontraktet och få förnyat förtroende att leda laget in i en ny SHL-säsong! Mina arbetsuppgifter kommer att vara precis som tidigare år att planera, förbereda träningar och coacha laget och då har jag framförallt ansvar över forwards. Timrå IK står inför en härlig utmaning inför nästa säsong som känns väldigt inspirerande att få vara med och påverka. Laget känns redo att kriga om att etablera Timrå i SHL. Men vi vet också att det kommer krävas otroligt hårt arbete för att vi ska skapa ett lag för att lyckas nå framgång i SHL. Vi ser fram emot en ishockeysäsong där vi förhoppningsvis kan bjuda på bra underhållning för våra fantastiska fans, som jag hoppas får vara på plats och stötta oss när serien drar igång, berättar Fredrik Andersson.

– Det känns väldigt insiprerande att fortsätta resan med Timrå IK. Det är en väldigt positiv och utvecklande miljö i klubben på alla plan. Vi kommer att ha ett starkt lag med en bra mix. Vi ska fortsätta utvecka vårt grundspel och spelarna individuellt. Vi kommer att ha höga krav på varandra, spelare som ledare, vilket jag tror kommer att ge oss en framgångsrik SHL-säsong, säger Anders Karlsson.

Michal Zajkowski fortsätter som målvaktstränare och Andreas Molinder kliver in i rollen som individuell utvecklare för lagets spelare.

– Jag tycker det känns superkul att få komma tillbaka till föreningen igen och är både tacksam och väldigt inspirerad inför uppdraget, kommenterar Andreas Molinder.