Säsongskort 2020/2021

8 maj 2020 09:58
Säsongskort 2020/2021

Nu är det äntligen dags. Säsongskorten för säsongen 2020/2021 är släppta! Säkra din plats redan idag så gör vi tillsammans den kommande säsongen till en säsong att minnas.


Säsongen 2019/2020 fick ett abrupt slut och många är revanschsugna. Både från spelarhåll och supporterhåll kände man att det fanns något riktigt bra på gång och det är en känsla som ska behållas!

Spelarna och supportrarna går hand i hand. Stämningen som skapas av er supportrar är något utöver det vanliga och spelarna älskar att spela inför läktarna i NHK Arena. Stämningen i ishallen ger en kick och energi som annars kan vara svår att hitta.

– Det är ett jävla drag då de drar i gång, det måste jag bara applådera supportrarna för, det är riktigt kul att spela då, sa Sebastian Hartmann till Sundsvalls Tidning efter att han förlängt med Timrå IK.

Tillsammans gör vi säsongen 2020/2021 till något riktigt fantastiskt!

Säsongskort

Vi tycker att priserna på säsongskorten från säsongen som gick landade på en bra nivå och har därefter beslutat oss för att behålla samma priser som ifjol. Se priserna i bilden nedan.

Som vanligt köper du säsongskorten på tik.ebiljett.nu

Hade du säsongskort förra säsongen så ska du ha fått ett brev eller mail skickat till dig där du får instruktioner på hur du förnyar ditt säsongskort.

Plastkort

Inför årets säsong togs beslutet att plastkort är något vi vill komma ifrån. Med ökad konsumtion av plast ser vi det helt rätt i tiden att minska konsumtionen från vår sida. Vi har därför lagt en avgift på 125 kr för att få ett plastkort hemskickat.

Vill du ha ett plastkort så väljer du helt enkelt det leveranssättet när du köper ditt säsongskort.

VIP-Tillägg

Som vanligt finns det möjlighet att lägga till ett VIP-tillägg på sitt säsongskort. Vill du göra detta måste du dock kontakta Timrå IK på [email protected]. VIP-Tillägget kostar 1500 kr utöver priset på säsongskortet.

Medlemskap i Timrå IK

Medlemskapen i Timrå IK har rullat på bra under dom senaste veckorna. Du som Guldmedlem och Guldmedlem+ får 5% respektive 10% rabatt på årets säsongskort. För att ta del av denna rabatt kontaktar du [email protected] alternativt ringer 060-789 10 41.

Det går fortfarande bra att bli medlem - Mer information hittar du här

Priser säsongskort (Privatpersoner)

Vill du ha säsongskort till ditt företag så kontaktar du marknadsavdelningen