Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Onsdag Ons 1 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov

Lerebäck & Westlund ansluter till Timrå IK!

10 maj 2019 13:28
Lagbygget

Timrå IK kan idag meddela att Leon Lérebäck och David Westlund ansluter till klubben över den nästa säsongen.


Leon är från Göteborg och är fostrad i Frölundas organisation, dock med Kungälvs IK som moderklubb. Han har vandrat genom hela juniorleden och tog sina första seniorskär redan ifjol, i Frölunda och SHL. I säsongen som var blev det ytterligare några matcher. Nu går flyttlasset till Timrå där han återförenas med två andra lagkamrater från tiden i Frölunda.

- Leon är en fysisk back med en bra bra karaktär. Han är skolad i Frölunda och har gjort ett par SHL-matcher trots sin unga ålder. Jag tror att han kommer att utvecklas mycket under året och göra det bra ifrån sig här, kommenterar Kent Norberg.

- Det känns grymt bra att få komma till en klubb som Timrå IK. Jag har hört mycket positivt om organisationen och det känns som ett bra steg för min utveckling. Jag vill komma upp och bidra med ett fysiskt och stabilt backspel och förhoppningsvis ska vi vara med i toppen och kriga om en SHL-plats. Det ska bli riktigt kul att komma upp till Timrå nu och få träffa gänget, kommenterar Leon Lerebäck.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2019/2020.

David Westlund återvänder till Timrå efter två säsonger i andra klubbar. Säsongen 2016/2017 spelade han i Timrå men fick majoriteten av säsongen spolierad av en skada. Säsongen därpå gick flyttlasset till Valbo och sedan Östersund där han under den senaste säsongen var en av Divison 1s bästa backar.

Nu går flyttlasset tillbaka till Timrå över säsongen 2019/2020!

- David är en spelare som har varit här förut och jag hade höga förhoppningar då men då kom skadeproblemen. Nu har gjort två säsonger i division 1 och har framförallt varit en av dom bästa backarn i år i ligan. Jag tror fortfarande att han har potential att vara en SHL-back på sikt och jag tror att han kommer göra det bra i Timrå i år, kommenterar Kent Norberg.

- Jag trivdes bra senast jag var här, med både spelare och klubben i sig. Så det känns kul att få komma tillbaka. Men denna gång ska jag se till att vara skadefri! Nu ser jag fram emot säsongen och den resa Timrå IK har framför sig, kommenterar David Westlund.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2019/2020.